Bu hattı deneyen var mı?
Çigli garajı her aracın içinden geçiyorAraçların 1 yılda argo olucak ama içinden geçtiler
Mersinli de öyle hocam çiğliyi bilmem ama Mersinli ile Çiğli bakımsızlık konusunda rakipÇigli garajı her aracın içinden geçiyor
Çok güzel odaklamışsınızAralığın son günlerinde 568e körüklü vermişlerdi nadir bir olaydır fotoğrafını paylaşıyımEkli dosyayı görüntüle 99121
Hocam hiç güzel olmafı acele çekmek zorunda kalmıştım nadir bir olaydı çünküÇok güzel odaklamışsınız![]()
Ekrana tıklayarak manuel odaklayabilersenizHocam hiç güzel olmafı acele çekmek zorunda kalmıştım nadir bir olaydı çünkü
Mersinli değil miydi o?Çigli garajı her aracın içinden geçiyor
Mersinlidir her aracı Dn kötü duruma getirir araçlara büyüyle Türkiye'nin en kötü Otobüsleri haline getirir kısaca içinden geçer İyi bir Mersinli aracı bulmak çok zor ama örnek olarak 35 DA 4059'u verebilirimMersinli değil miydi o?
Çiğli sadece bakmıyor, araçlara.
Kesinlikle cigli temsasına hiç binmeyinMersinli değil miydi o?
Çiğli sadece bakmıyor, araçlara.
Hocam öyle demeyin binesim geliyor.Kesinlikle cigli temsasına hiç binmeyin
442'de çalışan temsanın durumu iyi titreme yoktu ama o bölgedeki temsaların bazıları acayip kötü örnek olarak 543'te sabit çalışan 13-100'ü veririm 31 Aralık'ta bindim acayip titriyorduKesinlikle cigli temsasına hiç binmeyin
Vapur seferleri iptal olduğu için vermişlerdir.Ekli dosyayı görüntüle 100019
Bugunlük 121 Hattında Körüklü Otobusler Çalışmıştır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.