bugün o araca bindim çok güzeldi ama bu araç normalde sabah akşam servis olarak çalışıyor işi bitince 147'ye giriyor sabah da 136'da oluyorEkli dosyayı görüntüle 83345
147'de Man var.
bugün o araca bindim çok güzeldi ama bu araç normalde sabah akşam servis olarak çalışıyor işi bitince 147'ye giriyor sabah da 136'da oluyorEkli dosyayı görüntüle 83345
147'de Man var.
2 3 yıldır bu man buralarda çalışıyor kendisi tek kaldı maalesef diğer arkadaşı hurda oldu kazada çiğlide bu yüzden tek man kaldı147'ye değil de 744'e 835'e veya 837'ye verselerdi bari.
Eskiden sadece 2 tane miydi ? 835'e binerken bazen denk geliyordu o zaman ya ikisi de 835'te çalışıyordu ya da biri başka hattaydı.2 3 yıldır bu man buralarda çalışıyor kendisi tek kaldı maalesef diğer arkadaşı hurda oldu kazada çiğlide bu yüzden tek man kaldı
Eskiden 5 6 tane vardı fakat sonra çoğu hatta bütün garaj lardaki manlar çakalburnu garaja geçti bizde 2 tane vardı ama çok büyük kaza geçirdi toparlanamadı 835 hattında son seferini yaptı ve maalesef geçen sene 2 sene hurdalıkta durduktan sonra parçalandıEskiden sadece 2 tane miydi ? 835'e binerken bazen denk geliyordu o zaman ya ikisi de 835'te çalışıyordu ya da biri başka hattaydı.
Perşembeden beri giriyor hafta sonu hariç 3 gündür sabit428'de 2024 conecto var. Galiba ilk defa bu hatta girdi ya da ben hiç denk gelmedim.
İnşallah denk gelir de binerim 2025 conectoya bindim ama bunlara hiç binemedim.Perşembeden beri giriyor hafta sonu hariç 3 gündür sabit
ÇalışıyorEkli dosyayı görüntüle 84140
935'te TCV Karat var. Yeni gelen elektrikli otobüsler çalışmayacak mıydı ?
Daha tamamen takip edemedim ama karat görünce şaşırdım full yenilerden çalışacak sanıyordumÇalışıyor
Zaten 1 tane karat gitti 3 4 tane de alesbo orası için yeterli olurEkli dosyayı görüntüle 84140
935'te TCV Karat var. Yeni gelen elektrikli otobüsler çalışmayacak mıydı ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.