568 sabah ve akşam körüklü çalışması lazım. Gün içerisinde solo yeter.Ckm 162 568te
Araç 1 sefer attıktan sonra 820 ye girmiştir herhalde okul yoğunluğu için verildiğini düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 82161445 de cornecto var RA 326 evka2 bayram ediyor şuan
428DE BELDE Mİ DÜŞÜNEMİYORUM BİLE445de PE 556 MERCEDES CORNECTO KÖRÜKLÜ VE 428 DE LH 409 Bmc belde var
Of oluyor ara sıra birkaç hafta önce de vardı çok sıkıntı oluyor428DE BELDE Mİ DÜŞÜNEMİYORUM BİLE
Procity den iyidir bazısı ama ksk de 6 7 tane var ve bence verilmesi yanlış428DE BELDE Mİ DÜŞÜNEMİYORUM BİLE
Eshot araç yok diye kıvranmıyormudu nerden çıktı araç ta hat açabildiler acaba284 Evka 1 Konak
Otokar kent körüklü 35 AVP 547
İlk gün için körüklü verildi hatta bakalım yolcusu nasıl olacak denemesini yapacağım cuma günü inşallah
Başka hatlardan kısıyorlar yoksa zor 875 e parçalı giren körüklüler den çekmişlerdir sabah akşam oluyor çünkü körüklüEshot araç yok diye kıvranmıyormudu nerden çıktı araç ta hat açabildiler acaba
Umarım Conectolar 3-4 yıl daha emekli edilmez ve en az 200 körüklü alınır umarımBaşka hatlardan kısıyorlar yoksa zor 875 e parçalı giren körüklüler den çekmişlerdir sabah akşam oluyor çünkü körüklü
Normal bu arada giriyor zaten çiğli nin tek Manı parçalı çalışıyor geneldeEkli dosyayı görüntüle 83345
147'de Man var.
147'ye değil de 744'e 835'e veya 837'ye verselerdi bari.Normal bu arada giriyor zaten çiğli nin tek Manı parçalı çalışıyor genelde
147'ye değil de 744'e 835'e veya 837'ye verselerdi bari.Normal bu arada giriyor zaten çiğli nin tek Manı parçalı çalışıyor genelde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.