K
kavwnls
224'e bindim bugün, gördüm de hatta, fotoğraf çekerim ya da internetten bulurum
Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum
En iyisi alçak taban el ile aç kapa 2 saniye
224'e bindim bugün, gördüm de hatta, fotoğraf çekerim ya da internetten bulurum
Ya o da olabilirEkli dosyayı görüntüle 73637
Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum
Bi süre zarfında sıkıntı çıkartırEkli dosyayı görüntüle 73637
Ingilterede sofor otoamtik acip kapatiyor rampayiEkli dosyayı görüntüle 73637
Adatepe bir baskaEkli dosyayı görüntüle 73638
Aracın tam fotoğrafını da ekleyeyim bayağı bakımlıymış yine bir Adatepe klasiği 2014-2015 olması lazım yılın
Nesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirlerTürkiye’de sıkıntı olur
İtalya'da bir dolu Otokar , Karsan otobüsler var.Nesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirler
Haklısınız ama Ülkemizde insanlar sabırsız orta kapıda engelli birey için ayrılmış olucak ve bu yoğun saatlerde sıkıntı olurNesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirler
Yoğun saati geçin, bizde 27/224 mecburen kullanmak zorunda bunları, başka tip araçlar girebilir ama yapmıyorlar,maalesefHaklısınız ama Ülkemizde insanlar sabırsız orta kapıda engelli birey için ayrılmış olucak ve bu yoğun saatlerde sıkıntı olur
İzmir'de de vardı bu minibüslerden.Çok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 73633
Ekli dosyayı görüntüle 73636
Görsel Kaynak: Güncel Ulaşım - Hüseyin KESKİN ve SERCAN OKTAY
Dolmuş vazifesinde yoklar bildiğim kadarıyla fakat J9 gibi hala yollarda rastlanılabilir bir araçÇok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum
Marmaraereğlisi - Silivri hattında var ama onlar da azaldı.Çok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.