Buraya akşama kadar 10 mesaj yazacağım gibi.asıl buraya adam lazım boş kaldı izmir ulaşım
AynısıBuraya akşama kadar 10 mesaj yazacağım gibi.
744'ümün en iyisi, beğenmediysen başka koyacamconecto
görünce benim haller:![]()
egekent ve çiğliden geçmiyor bölgedede durmayıp ankara cd ye çıkıyor bu hat o nedenle sadece egekent2660 Yenifoça-Otogar
M1- Bölge
Izban- Çiğli,Egekent,Ulukent,Egekent-2
Anadolu Caddesinden gidip de oraya ulaşmıyor muydu? Ben yanlış bilmiyorsam radan geçiyor ama bir daha bakarım, ama yine de 660 Ulukent'ten geçiyoregekent ve çiğliden geçmiyor bölgedede durmayıp ankara cd ye çıkıyor bu hat o nedenle sadece egekent2
Geçiyor ama Çiğli'den de Egekent'ten de durak ile İzban istasyonu arasında en az 5 dk yürüme mesafesi var.Anadolu Caddesinden gidip de oraya ulaşmıyor muydu? Ben yanlış bilmiyorsam radan geçiyor ama bir daha bakarım, ama yine de 660 Ulukent'ten geçiyor
Araç yetmezliği yüzünden bu durum var cornectolar daha iyi bakım için yollandı Karşıyaka dan 4 cornecto gitti başka garajlara gelenlerde oldu ama maalesef cornectolar son yılları körüklü alımı olursa ancak o şekilde 744 körüklü çalışırArtık 744'lerde Conecto çalışmıyor galiba önceden ne güzel çalışıyordu yine körüklü lazım ama full solo otobüs koymuşlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.