kısmen diyebiliriz çünkü 827 harmandalıdan geçerken caddeden düz gidiyor ama 820 harmandalının içine giriyor ve 827 harmandalı köyüne girmiyor827 820 içinde benzer hat diyebilir miyiz ?
şundan dolayı dedim belki denk gelmişinizdir Ayaz bey ön tabelada 820 ve 827 beraber yazdığı oluyordu 0345te gördüm çok sefer bazende conecto dakısmen diyebiliriz çünkü 827 harmandalıdan geçerken caddeden düz gidiyor ama 820 harmandalının içine giriyor ve 827 harmandalı köyüne girmiyor
827 yi haftasonu sıklıkla kullanmama rağmen hiç denk gelmedim ama şöyleki bostanlı iskele son durakta 827 ile 820 nin durağında 827 ve 820 Harmandalı olarak yazıyor durakta olan stickerdaşundan dolayı dedim belki denk gelmişinizdir Ayaz bey ön tabelada 820 ve 827 beraber yazdığı oluyordu 0345te gördüm çok sefer bazende conecto da
şehir dışından gelen izmirde olduğunu bile anlamaz zaten mesela ben ilk defa mavişehirde arabaya bindiğimde menemendeki evime gitmek için karya tarafına doğru ilerledim fakat şöyle bir tabelalara baktım tabelalarda Çanakkale,İstanbul,Aydın,Çeşme,Havalimanı falan yazıyor bende baktım en ileride çiğli yazıyor oraya girdim ve çiğlinin içinde kayboldumBen en son göreli 2 yıldan fazla olduduraklar da bilgilendirme amaçlı yazılar kötü drumda yenilenmesi şart oldu. Şehir dışından gelen biri için anlaması binmesi zor olacak.
Apayrı yönleri var, belli bir yere dek benzer701 ve 712 nolu hatları benzer bir hat diyebilir miyiz ?
Belli bi yere kadar olduğı için diyebilir miyiz demiştim. O zaman bu ikisine yarı benzer diyebilrizApayrı yönleri var, belli bir yere dek benzer
701 OSB'lere giriyor
712 Türkmenköy, Suyunbaşı ve Yazıbaşı TOKI'den gidiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.