Tema düzenleyici

Bilgisayarımı sıfırladım bu ekranda kaldı

Obalcala

Acemi Er
Konu sahibi
Bilgisayarımda açılma sorunu var diye sıfırladım şimdi de bu ekranda kalıyor.
Türkçeyi ya da İngilizceyi de seçtim olmadı, ilerle dedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın diyor sonra gene bu ekran geliyor. Ne yapmalıyım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-12-07 at 15.47.44.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-07 at 15.47.44.jpeg
    96.7 KB · Görüntüleme: 25
Türkçeyi ya da İngilizceyi de seçtim olmadı, ilerle dedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın diyor sonra gene bu ekran geliyor. Ne yapmalıyım.
Bilgisayara hard reset atıp ( Fişten çekin, cihazı kapatın. Mümkümse bataryayı çıkartın. Ardından 20-30sn boyunca güç tuşuna basın) sonrasında tekrar deneyin.

Eğer olmaz ise formatta hata oluşmuş demektir. Yeniden formatlamanızı tavsiye ederim.

Bilgisayara hard reset atıp ( Fişten çekin, cihazı kapatın. Mümkümse bataryayı çıkartın. Ardından 20-30sn boyunca güç tuşuna basın) sonrasında tekrar deneyin.

Eğer olmaz ise formatta hata oluşmuş demektir. Yeniden formatlamanızı tavsiye ederim.
sıfırlama ve format aynı değilki.

sıfırlamada hata oluşmuştur.

Hard restart değilmiydi o
Merhaba @Obalcala Foruma Hoşgeldin. açılma sorunu neydi tam olarak?

Güç tuşuna 10-15 saniye basılı tutarak kapat ve tekrar aç

bu olmazsa Bios yolunuda deneyebilirsin.

@marmaray bağımlısı @kısayolunuzunu Yardımcı olalım @Obalcala 'ya

sıfırlamada hata oluşmuştur.

Merhaba @Obalcala Foruma Hoşgeldin. açılma sorunu neydi tam olarak?

Güç tuşuna 10-15 saniye basılı tutarak kapat ve tekrar aç

bu olmazsa Bios yolunuda deneyebilirsin.

@marmaray bağımlısı @kısayolunuzunu Yardımcı olalım @Obalcala 'ya
görüp yazmadığıma göre bir fikrim yoktur rime bey
sıfırlama ile format sözlükte aynı anlamlara denk gelse de sıfırlama daha çok oem'in sunduğu imkanlarla yapılan bir şey diye düşünüyorum

Evet farklı şeyler, ama birbirine çok yakın olduklarından dolayı benzer anlamlı olarak kullanılabilir, bence.
İlk defa sizden duyuyorum, hocam.

Microsofttan win 11 iso indirip rufusla usb ye yaz. Bu usb ile c yi biçimlendirerek format at.
@Obalcala hocam, buranın daha kolay yolu olarak Microsoft'un kendi sitesinde yükleme yardımcısını kullanabilirsiniz.

Geri