Beşiktaş zaten geçen sene Maccabi,Twente ve buna benzer maçları kaybedince daha da kanserdi, hele o Maccabi,fenerbahçenin geçen seneki huyu yemeden açılmıyodu bu senede bjk kanser edicek
taraftar desteği ile dönüş olurmu yoksa açık oynayıp düşermiyizÜlke puanı için, bizim için, 1 gol atıp full savunmaya çekilsek de olur, 3'ü zorlamayalım,
Hiç kehanet yapamam hocam,taraftar desteği ile dönüş olurmu yoksa açık oynayıp düşermiyiz
Ah şu Kabakov ah, yaktı bu bizi2-2 bitmesi pek işimize yaramaz. Diğer maç tarafsız sahada. İçerde 2-2 kötü bir skor bence
Maçı izliyorum ona odaklandım
Abi Beşiktaş Köyferansa vallaha,Bak yazdım gol yedikyine uğursuzum
Daha haftalar öncesinde burda da söylemiştim. Konferans ligine gidip bedava puan kasmak lazım diyeAbi Beşiktaş Köyferansa vallaha,
Beşiktaş elenince Konferansa gidiyor mu?Daha haftalar öncesinde burda da söylemiştim. Konferans ligine gidip bedava puan kasmak lazım diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.