İnşallah öyle bir şey olur4 takımda yarı finale kalırsa kupa %100 Türkiye'ye gelicektir![]()
Samsun u konferansta saydım zaten. Üçü aynı ligte.Samsun Avrupa zor Konferansa gelir onlarda. Shaktar zorlar Samsun'u
Sitemize hoşgeldiniz,Taraftarı o kadar soğuttular ki dün maç olduğunu maç oynanırken öğrendim. Maalesef her gelen yönetim bir öncekinden daha kötü olmayı başarıyor.
Şu transferleri artık bir an önce bitirmeliler. En azından diğer tura kanatlar ve sağ bek yetişmiş olmalı.Sitemize hoşgeldiniz,
Evet, bir Beşiktaş taraftarı olarak durum %500 öyle,
Ve evet, dün 4-1 yendik ama maçın eksileri de fazlaydı
Emirhan ile Arroyo yüzunden bariz goller yiyebilirdik,atakları kaçırdık,
Düşün ki Play-off 'ta Lausanne veyahut Astana ile değil de AZ Alkmaar ile, Mainz ile oynayacağız o zaman ne olurdu hocam,
Sağ bek olması yeter, kanatlar şu anlık idareli, kış ayında Son 16'ya çıkarsak yeni kanat alımı olabilirŞu transferleri artık bir an önce bitirmeliler. En azından diğer tura kanatlar ve sağ bek yetişmiş olmalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.