Cooldown Var 30 Saniyede bir mesaj atabiliyorum.
Güncel;Dakika 22 yine Abraham 3-0 oldu
Güncel;Dakika 22 yine Abraham 3-0 oldu
4-0 Abraham hatrick yaptı
Beşiktaş gitsin Barcelona , İntern , Paris ile kapışsın.1-4 oldu
Hocam, malum yerinden solumanın anlamı o zaten, bir başka deyiştir canını dişine takmakbence yanlış ben 90 dakika izledim ilk yarı sahada yoktu 2. yarı baskılı oynadı bitiricilik yok takımda
Ndidi' yi UEFA listesine sokamaz benceİkinci maç içerde daha kolay geçer. Ndidi o maça yetişir hatta yeni transferlerde gelir.
Maalesef Konferans Ligindeyiz ve max oynayabileceğimiz takım Crystal Palace, Mainz vsBeşiktaş gitsin Barcelona , İntern , Paris ile kapışsın.
Küçücük takımı yerlerde ezdi.
Gedson satıldığı için yerine adam ekleme hakkımız vardı sanırımNdidi' yi UEFA listesine sokamaz bence
Beşiktaşa çerezlik veriyorlar Böyle sağlam Atıştırmalık vermeleri lazım.Maalesef Konferans Ligindeyiz ve max oynayabileceğimiz takım Crystal Palace, Mainz vs
Samsun Avrupa zor Konferansa gelir onlarda. Shaktar zorlar Samsun'uBeşiktaş gruplara girecek gibi duruyor,
Samsun ve Başakşehir de öyle.
Kupa neden gelmesin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.