konuşulan bir çok isim var ama hareketlilik yokYaprak kımıldamıyor a bu nasıl transfer gündemi
konuşulan bir çok isim var ama hareketlilik yokYaprak kımıldamıyor a bu nasıl transfer gündemi
Anthony tek bile yeterli olurKerem Aktürkoğlu, Donyell Malen, Anthony, Sancho bu 4'lüden ikisini getirmek lazım.
Katılıyorum GS 1995 yılından sonra aldı başını gitti.Dediğim gibi fenerliyim ama galatasaray dur demek lazim besiktas ve fener olarak yoksa yeni Farmers League biz olucaz.
Gerçek gurmeler bilir ki sessizlik varsa Beşiktaş gizli gizli transfer yürütmüyordur, gerçekten bir şey yapmıyordur.Üzulmeyin hocam bizdede adam gibi transfer yok
osimhen faktörü varken biraz zor gibi not gsli değilimAntonynin aurasi galatasarayi kume dusurur
Yav rüyamda Rams Parka uçak carpti sonra stat yandi bu birsey demek benceosimhen faktörü varken biraz zor gibi not gsli değilim![]()
şükrü saraçoğlunuda görmeni tavsiye ederim maç öncesi dış atmosferi ve maç esnasındaki niValla Istanbuldayken Tüpraş Stadını gördüm çok güzeldi buyulendim rams park kotuydu ama.
Otoban kenarında, dağın başında stadyum. Mandalar otluyor; sivrisinekler yumurta bırakıyor, tezek kokuyor, yapay mimariler iğrenç ötesi.Valla Istanbuldayken Tüpraş Stadını gördüm çok güzeldi buyulendim rams park kotuydu ama.
Kadikoyde bulundum ama bogada.şükrü saraçoğlunuda görmeni tavsiye ederim maç öncesi dış atmosferi ve maç esnasındaki ni
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.