Yapınız lütfen,Bucali bey giorgio scalvini transferiyle ilgileniyorum uzgunum![]()
Sonuci bekliyoruz bak
Yapınız lütfen,Bucali bey giorgio scalvini transferiyle ilgileniyorum uzgunum![]()
Tamamdir brom yuksek piyasalilari alirimYapınız lütfen,
Sonuci bekliyoruz bak
O kadar 50 Dakika Scoutluğumun eserini merak ediyorumYapınız lütfen,
Sonuci bekliyoruz bak
La kadroyu aynı yazdığım gibi yapacağızTamamdir brom yuksek piyasalilari alirim
?Biraz daha anlatır mısınTamam brom besiktasi duzenlerimde in game esitor yok bende besiktasa gecip onlari ffpden sıkıntiya sokmam lazim
Brom dur fIPde yapicam hemen?Biraz daha anlatır mısın
3 saat geçti yapmışsındırBrom dur fIPde yapicam hemen
Becerdim Besiktas 2.oldu sampiyon goztepe orta saha ve hucum hatti iyi cikti savunma berbat3 saat geçti yapmışsındır
Onlar iyi çıkar tabii parayı atağa harcadık lo celso, adli, embolo falanBecerdim Besiktas 2.oldu sampiyon goztepe orta saha ve hucum hatti iyi cikti savunma berbat
Hocam atamıycam çünkü almayı unuttum ve yeni sezona geçtim fifada yaptığım için maalesef göremiyorumKadro istatistikleri ss atabilecek misiniz hocam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.