Tam olmasa da dolap ile masa arasında eğilip sallantı geçmesini bekledim.Cok kapan tutun yapan var mi aramizda?
Biz direk sokaga ciktik mahallece
Sorun değil bonkör biriyim alsınlarSen herşeye imza atarsan birgün herşeyini alırlar haberin olsun.
Kıbrıs'ta bulunan askeri üslerinden dolayıdır.Birlesik krallik ne alaka onu cozemedim
10 kadar yıkım var. Şuanlık ölüm yok. Yıkımdan kurtarılanlar oldu. Arama çalışması devam ediyorBaşta Bursa ve Balıkesir'de yaşayanlara geçmiş olsun..
Rabbim beterinden saklasın
İnşallah yıkım, ölüm yoktur..
Balıkesir dışında hissedilmez onlarArada olan artçıları hissediyor musunuz?
Hayir sen?Arada olan artçıları hissediyor musunuz?
Deprem Olduğunda Elektrik Kesintisi Yaşayan Oldumu?Hayir sen?
Hissediyor gibi oluyorum ama Plasebo da olabilir.Hayir sen?
Gölcük köyünde minare yıkılmıştı sanırımBalıkesirin köyleri hakkında son durum nedir acaba
Şöyle deprem anı videosu izledim çok normal. Feci sallamışÇok geçmiş olsun herkese, Balıkesirdeki arkadaşlarımla konuştum feci hissettik diyorlar, ben hissetmedim açıkçası marketteydim o sıra
dünyada henüz 9.5'un üzerinde bir deprem kaydedilmedi (Richter ölçeğinde)İnşallah canım ülkemde, gelecekte yıkıcı depremler olmaz, ama olursa da, inşallah güzel insanlarımın arasında, şöyle bir konuşma geçer:
Çocuk : Anne çok şiddetli deprem oluyor.
Anne : Evet yavrum, çok şiddetli, ama korkma, evlerimiz 12 şiddetindeki depreme bile dayanabilir. Pencereden baksana karşı binalardaki komşularımız camda kahvelerini yudumluyorlar.
Çocuk : Evet herkes sakin, haberlerde de söyledi 7,2 şiddetinde olmuş. Çok şükür yıkılan bina ve can kaybı yokmuş.
Anne: Çok şükür yavrum, çok şükür...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.