6.1'de yıkılacağını sanmıyorum. Dezenformasyon haber olabilir. Dikkat edelim kaynaklaraBALIKESİRDE YIKILAN BİNALAR VAR
6.1'de yıkılacağını sanmıyorum. Dezenformasyon haber olabilir. Dikkat edelim kaynaklaraBALIKESİRDE YIKILAN BİNALAR VAR
Şimdi karşıma çıktı her ne kadar doğru bilmiyorum ama6.1'de yıkılacağını sanmıyorum. Dezenformasyon haber olabilir. Dikkat edelim kaynaklara
Balkondaydık hocam ama sağa sola sallandıkÇok sallandı mı ? Sağa sola doğru yoksa direkt yerden yukarıya doğru mu vurdu ( zonk zonk diye ses gelir camdan böyle olduysa )
Geçmiş olsun , dikkatli olun hocam .Balkondaydık hocam ama sağa sola sallandık
Ama samanlık olarak kullanılıyormuş
İnşaallah @quatro hocamHerkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı yoktur...
o iki bina ayrı binalar rick ile benim bahsettiğim Sındırgı'daAma samanlık olarak kullanılıyormuş
Evet hocam sadece o samanlık için yorum yaptımo iki bina ayrı binalar rick ile benim bahsettiğim Sındırgı'da
İzmir için konuşiyim, önce uyarı vermek için hafif salladı 5-10 saniye durdu gibi oldu, sonra bi sağ bi sol iyi salladıÇok sallandı mı ? Sağa sola doğru yoksa direkt yerden yukarıya doğru mu vurdu ( zonk zonk diye ses gelir camdan böyle olduysa )
Balıkesir dede ona benzer oldu başta çok sallamadı sonra çok şiddetlendiİzmir için konuşiyim, önce uyarı vermek için hafif salladı 5-10 saniye durdu gibi oldu, sonra bi sağ bi sol iyi salladı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.