Google 5.7 büyüklüğünde deprem bildirimi attı ama 206 km uzaklıkta diyordu. Ortalama ege şehirlerinde olmuştur hisseden var mı?
Şuan hissetim 6.2 Balıkesir merkezde oldu bende şuan Gömeç Ankara’ya kadar hisseldilmişGoogle 5.7 büyüklüğünde deprem bildirimi attı ama 206 km uzaklıkta diyordu. Ortalama ege şehirlerinde olmuştur hisseden var mı?
Balıkesir 14 saniye sürdü ama depremin son zamanlarda daha çok sallandıİstanbulun en uç mahallesin’de oturuyorum biz hissetmedik hiçbir şey . Balıkesir’e yakın olan arkadaşlar var ise geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın .
Bana da bildirim geldi annemle hissetmedik ama kardeşim tavanın sallandığını görmüşGoogle 5.7 büyüklüğünde deprem bildirimi attı ama 206 km uzaklıkta diyordu. Ortalama ege şehirlerinde olmuştur hisseden var mı?
Tamda o konuyu açıyordum mesaj attın eski konuya. Mesajlarımızı taşıyordum burayaİzmir Karşıyaka'yı iyi salladı.
Deprem uyarısı alarm olarak değil bildirim olarak gelmiş görmedik.
Bu arada konu başlığı ile şu anki konular farklı "2025 Balıkesir 6.0 depremi" şeklinde başlık açılıp taşınabilir.
Çok şükür iyiyim hocam Balıkesir’de idim şuan anlık olduğum yerde birşey yok tatil beldesi olduğu için genel olarak 2 3 katlı binalar varGEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR İYİMİSİNİZ?
Çok sallandı mı ? Sağa sola doğru yoksa direkt yerden yukarıya doğru mu vurdu ( zonk zonk diye ses gelir camdan böyle olduysa )Çok şükür iyiyim hocam Balıkesir’de idim şuan anlık olduğum yerde birşey yok tatil beldesi olduğu için genel olarak 2 3 katlı binalar var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.