W
wowturkey.NET
Bazı kavşaklar sonra açılacak anlaşılan. Bağlantı yolları hariç diyor haberde.
yenipazarOtoban inşaatı artık mevcut ana gövde ile birleşmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 50799
Köşk bağlantısı
Ekli dosyayı görüntüle 50800
Bulutlu olduğu için yenipazar bağlantı yolu görüntüsünü alamadım.
Görüntüler, 20.09.2024 tarihlidir.
Otoyol, bir aksilik olmazsa yıl sonuna hazır olacakmış.
geçiş ücreti kocabaştan itibaren mi kumkısıktan mı ?12 Ekim’de açılıyor
Aydın-Denizli Otoyolu, 12 Ekim’de hizmete açılıyor. Ulaşım süresini 2 saatten 70 dakikaya indirecek otoyolun fiyatları da belli oldu.
2020 yılında temeli atılan ve yaklaşık 1.3 milyar Euro maliyetle inşa edilen Aydın-Denizli Otoyolu'nun yapımı tamamlandı. Ulaşım süresini 2 saatten 70 dakikaya indirecek olan bu önemli proje, resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılmasının ardından 12 Ekim itibariyle hizmete girecek.
GEÇİŞ ÜCRETİ 380 TL
Aydın ile Denizli arasındaki otoyolun geçiş ücreti 380 lira olarak belirlenirken, Nazilli-Denizli arasının geçiş ücreti ise 145 lira olacak. Otoyol üzerindeki bağlantı yollarından Köşk ve Nazilli çıkışlarının da açılacağı belirtildi. Bu yeni otoyol, bölgedeki ulaşımı kolaylaştırarak zaman tasarrufu sağlayacak ve ekonomik etkilere katkıda bulunacak.
Kaynak: Manşet
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.