Tema düzenleyici

AVR'li Hatlar

Routewatcher

Yüzbaşı
Konu sahibi
Biz bu hatlara binebiliyormuyuz ? Bu hatlara da mı depar deniliyor ? Yoksa sadece mesela 36V-1 gibi hatlara mı depar deniliyor bu AVR'li hatlar farklı bir şey mi ? Bu hatları ben de biliyordum binebiliyormuyuz falan bilmiyordum şimdi uygulamada görünce merak ettim

Bu hatlar sabah ve akşam saatlerinde adliye seferlerini yapıyor. Adliye seferleri ve detayları için otobus34.site sayfasından ulaşabilirsiniz. Sadece AVR3K hattına binebiliyorsunuz. Ayrıca AVR1/AVR2/AVR3 gibi hatlardaki araçlar sabahları başka hatlarda çalışabiliyor yada öğlenleri. Örnek olarak 91M'nin 15:20 seferini AVR1 hattında çalışan araç yapıyor ve Çağlayan Adliyesi'ne gidiyor.

AVR3K Evyap Lisesine iki depar vardı. Birbirinin tersi gibi biri Çifteçevizler-Sütlüce-Kağıthane-Evyap diğeri de Çiftecevizler-Çağlayan-Kağıthane-Evyap. Bu iki hatlar bir okul servisinden daha çok bir solo karsan maksimum kaç yolcu taşıyabilir deneyiydi. Bayadır görmüyorum herhalde 41SM'nin uzatılmasındandır.

AVR3K'da ayrıca manasız bulduğum Feriköy-Mecidiyeköy ringi de bulunmakta.

Bu hatlar sabah ve akşam saatlerinde adliye seferlerini yapıyor. Adliye seferleri ve detayları için otobus34.site sayfasından ulaşabilirsiniz. Sadece AVR3K hattına binebiliyorsunuz. Ayrıca AVR1/AVR2/AVR3 gibi hatlardaki araçlar sabahları başka hatlarda çalışabiliyor yada öğlenleri. Örnek olarak 91M'nin 15:20 seferini AVR1 hattında çalışan araç yapıyor ve Çağlayan Adliyesi'ne gidiyor.
Hangi AND hattı bilmiyorum ama @tolga demişti, 4'ün 15:20 seferi tek iett seferi ve bu sefer ring değil. bundaki araç adliye servislerinden geliyor, 4'e bir seferliğine gidiyor sonra tekrar adliye servisi sonra garaj demişti yanılmıyorsam

Hangi AND hattı bilmiyorum ama @tolga demişti, 4'ün 15:20 seferi tek iett seferi ve bu sefer ring değil. bundaki araç adliye servislerinden geliyor, 4'e bir seferliğine gidiyor sonra tekrar adliye servisi sonra garaj demişti yanılmıyorsam
Doğrudur, bakmak lazım.

Evet mesajı aratıp buldum. Doğru böyle bir konuşma geçmiş

Ekran görüntüsü 2025-09-17 202902.png

Konu sahibi
Ben bu konuyu açtığım gün öğlen Mecidiyeköy Ali Sami Yen - Kayaşehir aracına Kayaşehir yönünde merak ettiğimiz için ve orada işimiz çıktığı için gidecektik.B5204'tü çalışan araç.Park Ada durağında bekledik ve B5204 gelmesi gerektiği yerden gelmedi (duraklarına bakmıştım ona göre durakta durmuştuk). Önümüzdeki yoldan geldi.Ve orada durdu.Hemen durduğu yere koşamadık arabalar geçiyordu yoldan.Ve hareket etti bizim durduğumuz durağın önünden dönüp düz devam ediyordu.Tam döndüğü esnada şoföre kol yaptık bizi gördü ama durmadı içinde şoförün yanında birileri vardı sadece onun boştu araç onunda tabelasında görevli yazıyordu

AVR3K Evyap Lisesine iki depar vardı. Birbirinin tersi gibi biri Çifteçevizler-Sütlüce-Kağıthane-Evyap diğeri de Çiftecevizler-Çağlayan-Kağıthane-Evyap. Bu iki hatlar bir okul servisinden daha çok bir solo karsan maksimum kaç yolcu taşıyabilir deneyiydi. Bayadır görmüyorum herhalde 41SM'nin uzatılmasındandır.

AVR3K'da ayrıca manasız bulduğum Feriköy-Mecidiyeköy ringi de bulunmakta.
bu yazılanı okul çıkışı o AVR3K'ya binen öğrenciler çok iyi anlar, sırf bu yüzden okul önünden kalkan otobüse değilde 1800mt aşağıdaki
ayazağa ilkokulu durağından 41C'ye biniyorum tam bir eziyet

Geri
Üst Alt