Tema düzenleyici

Askerlik

Bu ayın sonunda tecilim bitiyor, bakalım ne olacak? Sağlık sorunlarından dolayı iki kere erteleme aldım. Bu sefer son karar verilecek.
Çevremde iki kişiyi muaf etmişler askerden birisi zamanında psikolojik tedavi görüp ruh ve sinir hastalıkları hastanesine tedavi görmüştü, diğeri de şeker hastası

Konu sahibi
Askere giderken tuşlu telefon götürmek yasak mı? Belki de yeni düzenlemeler yapılmıştır. Ben 2006 da Tokat'ta askerlik yaparken tuşlu telefonu gizlice kullanıyordum . Ama daha çok sms falan atıyordum zaman nasıl geçmiş.
Tuşlu telefon serbest ama kamerasız olması gerekiyor

Asperger'den (otizm spektrum) ötürü çürük raporum olsa da, nihai bir üniversite mezuniyetim (evet, 30'larımın ortasında halen üniversite eğitimi alıyorum) sonrası tekrardan muayeneye girmeyi düşünmekteyim. Sizce psikolojik rahatsızlıklarda engellilik oranını düşürme olanağı var mıdır? Yoksa maalesef o çürüklüğün tadını çıkarmamı mı önerirsiniz?

Benden 5 yaş genç kardeşim de 3 yıl önce Sivas ve Geymişule'de (Irak sınırı) askerliğini yapmıştı. Lisans mezunu olarak kısa dönem (3 aylık) yapabilecek iken nedense uzun dönem olmuştu. Ailemle ve kardeşimle bu durumu soruduğumda da net bir yanıt alamadım.

Asperger'den (otizm spektrum) ötürü çürük raporum olsa da, nihai bir üniversite mezuniyetim (evet, 30'larımın ortasında halen üniversite eğitimi alıyorum) sonrası tekrardan muayeneye girmeyi düşünmekteyim. Sizce psikolojik rahatsızlıklarda engellilik oranını düşürme olanağı var mıdır? Yoksa maalesef o çürüklüğün tadını çıkarmamı mı önerirsiniz?

Benden 5 yaş genç kardeşim de 3 yıl önce Sivas ve Geymişule'de (Irak sınırı) askerliğini yapmıştı. Lisans mezunu olarak kısa dönem (3 aylık) yapabilecek iken nedense uzun dönem olmuştu. Ailemle ve kardeşimle bu durumu soruduğumda da net bir yanıt alamadım.
abi hiç sanmıyorum

benim zamanımda bedelli yoktu Tokat ta 6 ay yapmıştım 2006 da . Çok soğuktu Tokat .

Geri
Üst Alt