Tema düzenleyici

Asılsız Haberler ve Duyumlar

Emir

Moderatör
Yarbay
Konu sahibi
Bu başlık altınta gerçekler ile bağdaşmayan ama hit uğruna gösterişli manşetlerle asılsız haberler ve fotoğraflarla vatandaşları yanıltan yayınların içeriklerini paylaşabilirsiniz.

Yalan haber ve çarpıtmaları asla sevmem. Birileri ekşisözlük Mersin başlığında son mesajda Mersin'de kuduz vakaları varmış gibi bir algı yaratmış ama paylaştığı linkin içeriğine baktığımızda sadece temkinli olunması konusunda bir detay var.

Sosyal medyayı kötüye kullananlara geçit verilmemeli.

Son düzenleme:
Konu sahibi

Bu linkteki haber ekşisözlükteki mesajda il genelinde bir tehlike varmış gibi lanse edilmiş. Üstelik haberin içeriği de eksik. Nerede vaka görülmüş, insana geçmiş mi belli değil. Mezitli, nüfusu 250 bini geçmiş büyük bir ilçe. Bu tür haberler tedirginlik yaratır.

---

Ekşideki sözkonusu paylaşım:

Screenshot_20251002_163140_Samsung Internet.jpg

Ekşi Sözlük'ten paylaşımlarında neden entry sahibi kullanıcıyı inatla gizlemek gibi bir takıntı var? Başka birileri bu wowTurkey'deki mesajlardan alıntı yaparken, mesajı yazan kullanıcıyı (mesela sizi) gizlese hoşunuza gider mi?

Panelciler sadece discord'da yoktu ama kapatılması için bir bahane oldu, tamam discord çok iyi bir yer değil'di belki ama hangi sosyal medya çok iyi? Zamanında discord'u yabancı dil için kullanıyordum ve faydasını görüyordum.

Panelciler sadece discord'da yoktu ama kapatılması için bir bahane oldu, tamam discord çok iyi bir yer değil'di belki ama hangi sosyal medya çok iyi? Zamanında discord'u yabancı dil için kullanıyordum ve faydasını görüyordum.
Discord karanlık bir uygulama kapatılması iyi oldu.

Kuralsız bir ortamdı Polis Discord'a bakmıyor derlerdi.

Discord karanlık bir uygulama kapatılması iyi oldu.

Kuralsız bir ortamdı Polis Discord'a bakmıyor derlerdi.
Kuralsız bir ortam değil ki? Polis (düzgün bir şekilde) veri isteyince yardımcı oluyorlar.
Discord'un şeffaflık raporuna bakabilirsiniz.

Ammavelakin uygulama üzerinden sakıncalı işlerin yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Karanlık olduğunu düşünmüyorum, kapatılacaksa telegram ve tiktok kapatılmalı. Tiktok gerçek bir güvenlik sorunudur, Discord veya diğer sosyal medya uygulamalarından veriler istenince gayet te verilebilir.

Kuralsız bir ortam değil ki? Polis (düzgün bir şekilde) veri isteyince yardımcı oluyorlar.
Discord'un şeffaflık raporuna bakabilirsiniz.

Ammavelakin uygulama üzerinden sakıncalı işlerin yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Karanlık olduğunu düşünmüyorum, kapatılacaksa telegram ve tiktok kapatılmalı. Tiktok gerçek bir güvenlik sorunudur, Discord veya diğer sosyal medya uygulamalarından veriler istenince gayet te verilebilir.
Yıllardır Discord kullanan birisi olarak Santaj'a Tehtit'e uğradım. müstehcen videoların yanı sıra cinayet videolarıda var.

Katılıyorum. Telegram dururken diğer uygulamalar çok masum kalıyor. Discord'u pis işler için kullanan kişi sayısı %20 ise telegramda bu oran %70. İnfaz videoları vardı telegramda bir ara. Ayrıca Telegramda da panelciler mevcut

Katılıyorum. Telegram dururken diğer uygulamalar çok masum kalıyor. Discord'u pis işler için kullanan kişi sayısı %20 ise telegramda bu oran %70. İnfaz videoları vardı telegramda bir ara. Ayrıca Telegramda da panelciler mevcut
telegram verileri veriyor türkiyeye

Geri
Üst Alt