Arka sokaklar 20 harizan da19. sezon finali olacak
Son düzenleme:
Adamlar Ölümsüz. 2 İhtimal var Ya Ölecek Ya Ölmeyecek. Merak etmeye gerek yok.717 . fragmanı 2. Selini kalbi durdu arka sokaklar sezon finali cuma akşamı KanalD de
İşte bu yüzden Arka Sokaklar yerine Kanıt'ı tercih ediyorum,mucizelere çok da fazla yer olmadığından,adamlar burada anlık iyileşme geçiriyor,çat yine vuruluyor,yine iyileşiyorBitmiyor bu dizi
Aylardır söylüyorum Adamlar Dizide Ölümsüz Gerçekten. Paralel Evrendeler Sadece Güncel olayları işliyorlar ondan izliyorum.#ArkaSokaklar | 20. Sezon Kadrosu
Not: Bazı oyuncular belli değildir
Rıza Soylu (Zafer Ergin)
Mesut Güneri (Mesut Güneri)
Hüsnü Çoban (Özgür Ozan)
Selin Güneri (Oya Okar)
Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu) • Belirsiz
Ali Akdoğan (Alp Korkmaz) • Geri Dönüyor
Barış Bozoğlu (Sarp Levendoğlu)
Candan Ceylanlı (Ebru Cündübeyoğlu)
Engin Balkan (İlker İnanoğlu) • Belirsiz
Gökçe Kurt (Yasemin Allen) • Belirsiz
Cevher Şanlı (Nail Kırmızıgül)
Zeki Çevik (Burak Satıbol) • Belirsiz
Tunç Güneri (Kerimhan Duman) • Belirisiz
İzzet (Orhan Alp) • Belirsiz
Merve (Felicia Sağnak) • Belirsiz
Melih (Tolga Kandemir) • Belirsiz
Şule Çoban (Ecem Öz) • Belirsiz
Edanur (Aslı Şimşek)
Metin Çoban (Furkan Göksel) • Belirsiz
Fotoğraflarda yer almayan
Nazike (Nazlı Tosunoğlu) Belirsiz
Esra (Gaye Gürsel) Belirsiz
HaydarBerk (Mustafa Efe Günay) Belirsiz
Dizimizin yeni sezonu Eylül'de ikinci hafta başlaması bekleniyor. Çekimler 11 Ağustos'ta başlayacak.
Arka Sokaklar yeni sezonuyla Eylül'de Kanal D
Oğlum bu dizi çekildiğinde Prime Milan zamanı değil miydi adamlar dağıldı bunlar hala burada aqAylardır söylüyorum Adamlar Dizide Ölümsüz Gerçekten. Paralel Evrendeler Sadece Güncel olayları işliyorlar ondan izliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.