Giriyoruz kapı no 2 saat bekliyor sonra bütün kapı no lar gelince kod geliyor onu giriyoruz sonra hatalı diyor doğru olmasına rağmen.Resmen bok ettiler eskiden ne güzel bakmamız 5 sn minimum şimdi 10 dk dır giremiyorum
Aynen ben hep öyle yapıyorumUfak bir tüyo:
Tarayıcınızın adres çubuğuna arac.iett.gov.tr/kapıkodu (kapıkodu yerine sorgulayacağınız aracın kapı kodunu yazacaksınız. Örneğin: arac.iett.gov.tr/A-001) yazdıktan sonra doğrulamayı doldurmayıp boşluğa tıklarsanız hızlıca sorgu yapabilirsiniz![]()
Ben hep öyle yapıyorum. Teşekkürler.Ufak bir tüyo:
Tarayıcınızın adres çubuğuna arac.iett.gov.tr/kapıkodu (kapıkodu yerine sorgulayacağınız aracın kapı kodunu yazacaksınız. Örneğin: arac.iett.gov.tr/A-001) yazdıktan sonra doğrulamayı doldurmayıp boşluğa tıklarsanız hızlıca sorgu yapabilirsiniz![]()
İETT API'sinde sıkıntı var. Sadece Otobüsüm Nerede düzgün çalışıyor.Sevgili arkadaşlar bu "İETT NEXT." 'te bir sıkıntı mı var? şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 100123
Sıkıntı düzelir en kısa zamanda değil mi?İETT API'sinde sıkıntı var. Sadece Otobüsüm Nerede düzgün çalışıyor.
Ayrıca bu alıntıladığım mesajdaki sağ tıkla araç özellikleri kısmı da artık gözükmüyorHala 2012.
Ekli dosyayı görüntüle 93449
Sorun düzelene kadar nasıl bakabilirim derseniz bilgisayar için:
1) Siteye gidin. https://arac.iett.gov.tr/A-1805
2) Açılınca sağ tık ve ardından inceleye basın
3) Açılan ekrandan Console sekmesine gelin
Ekli dosyayı görüntüle 93450
4) İstediğiniz bilgiye bakın
Ekli dosyayı görüntüle 93452
Ekli dosyayı görüntüle 93451
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.