İnsiyatif mi. PuhahahaÇocuk sayısı eskiye çok arttı ve dizginlenemeyen ergen sayısı çok fazla. Daha mı kolay?
Öğretmenin görevi eğitim vermektir soba yakmak değildir. Öğretmenler insiyatif almak zorunda değiller
Sınıf bazında azalmış olabilir bir sürü şube açıldı? Geçmişle puanın nüfusu bir mı? Bir öğretmen bir sınıfa mı ders veriyor?Çocuk sayısı sınıf bazında azaldı. 20 - 25 kişi sınıflar.
Öğretmen sayısı yüzde olarak daha çok arttı.
Araştırıp yazsaydınız keşke.
Eğitimcinin görevi ders saatinde eğitim vermektir. Sobayı yakmayı görevi dışına çıkarak iyi bir şey zannetmeniz tam bir "Puhahaha"'lı komedi.İnsiyatif mi. Puhahaha![]()
Şimdi rahatlık var. Branş öğretmenleri hele ki çok rahat. Haftalık programı ayarlayıp haftada 2 veya 3 gün okula gidiyorlar. Ama maaş tam maaş. Vay be zorluğu eskiler çekti. Şimdikilere sızlanmak kalmış. Eskiden öğretmen olmak yerine kapıcı olunurdu. Geçinemem diye.
Bu kadar memnunsanız sızlanmak yerine öğretmenliği seçinAra tatil, yaz tatili, sömestr, 15 tatil, kafa tatili, canım sıkıldı tatili, ... Valla süper.
Kişi başına düşen öğrenci sayısı çok düştü. Bunlara çalış sa gel. Kolay rakip olma.Sınıf bazında azalmış olabilir bir sürü şube açıldı? Geçmişle puanın nüfusu bir mı? Bir öğretmen bir sınıfa mı ders veriyor?
Eğitimcinin görevi ders saatinde eğitim vermektir. Sobayı yakmayı görevi dışına çıkarak iyi bir şey zannetmeniz tam bir "Puhahaha"'lı komedi.
Ne iyiliği. Mecburiyet vardı eskiden. Doğalgaz mı vardı 30 sene önce. Ne ağladınız yahu ? Evden çalışın okula da gitmeyin bari.Sınıf bazında azalmış olabilir bir sürü şube açıldı? Geçmişle puanın nüfusu bir mı? Bir öğretmen bir sınıfa mı ders veriyor?
Eğitimcinin görevi ders saatinde eğitim vermektir. Sobayı yakmayı görevi dışına çıkarak iyi bir şey zannetmeniz tam bir "Puhahaha"'lı komedi.
60 yaşındayım ben. İnan öğretmenlik ve milletvekili olmak en kolay 2 işBu kadar memnunsanız sızlanmak yerine öğretmenliği seçinmadem kolay iş seçebilirsiniz. Atanmayı beklerken diğer işlerde hayatta kalabilirseniz kolay işi yaparsınız
O yüzden mi atanamıyorlar?Çocuk sayısı sınıf bazında azaldı. 20 - 25 kişi sınıflar.
Öğretmen sayısı yüzde olarak daha çok arttı.
Araştırıp yazsaydınız keşke.
Yok ya öğretmenlik en kolay meslekmiş.O yüzden mi atanamıyorlar?
A haberi azaltırsanız daha rasyonel düşüneceğinizi düşünüyorum
Öğretmen misiniz?Yok ya öğretmenlik en kolay meslekmiş.
Öğretmen oluyorum diyince seni direkt okulda başlatıyorlar. Atanma olayları da şehir efsanesi
15k atama yapıldı ya 24 KasımdaO yüzden mi atanamıyorlar?
A haberi azaltırsanız daha rasyonel düşüneceğinizi düşünüyorum
Üstteki son mesajımı diğer arkadaşa ironi amaçlı yazmıştım. Size katılıyorum.Öğretmenliği bu kadar hafife ve kolaya alan büyüklerimizin çocuklarından torunlarından bir şey beklememeli @Tanjiro Hocam doğruyu ve ahlakı öğretmek gibi önemli bir meslek bu kadar hafife alınıyorsa öğretmen olmaya gerek yok sokaktan geçen ders anlatabilir
Akıllarını daha mantıklı çalıştırsalardı asgari ücret almazlardı ülkemizde daha üst rütbeye geçince onun zorluklarını bilmemezlikten geliyorlar çoğu kişi bu durumu maaş ile tatil olayından ibaret zannediyorÜstteki son mesajımı diğer arkadaşa ironi amaçlı yazmıştım. Size katılıyorum.
Asgari ücret alıp "öğretmenlerin işi kolay, çok para alıyorlar" Diyen bir gurüh var. Saatlerce de konuşurum ama anlamazlar yapacak bir şey yok
Her yerde aynı düşünce tarzında insanlar mevcut ve olmaya da devam edeceklerAkıllarını daha mantıklı çalıştırsalardı asgari ücret almazlardı ülkemizde daha üst rütbeye geçince onun zorluklarını bilmemezlikten geliyorlar çoğu kişi bu durumu maaş ile tatil olayından ibaret zannediyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.