Çok verimli çalışmak için dinlenmek gerekiyor hocamO zaman düzeltiyorum: Çok verimli çalışmalıyız.
Evet gayriresmiAra tatil resmi olmasa da üniversitede de var. Vize ve final haftası sonrası bazı hocalar ders yapmayacağım yada yoklama almayacağım diyebiliyor. Öğrencilerin çoğu gelmiyor
Yusuf Tekin sadece MEB'in tarihinde değil ülkemiz tarihindeki en kötü bakan olabilir. Yaptığı herşey eğitim sistemini daha da kötü bir hale gelmesine yol açıyor.
Öğrenciler Yusuf Tekin istifa diyor küfrediyor MEb in valiliğin önünde eylem yapın diyorum. Hiçbirinden ses çıkmıyor.Yusuf Tekin sadece MEB'in tarihinde değil ülkemiz tarihindeki en kötü bakan olabilir. Yaptığı herşey eğitim sistemini daha da kötü bir hale gelmesine yol açıyor.
Şu saatten sonra Türkiye’de eğitim adına iyi bir gelişme olacağından şüpheliyim. Eskiden eğitime ve eğitimciye verilen değer çok ayrıydı.Yusuf Tekin sadece MEB'in tarihinde değil ülkemiz tarihindeki en kötü bakan olabilir. Yaptığı herşey eğitim sistemini daha da kötü bir hale gelmesine yol açıyor.
Her kurum için geçerli bu.Şu saatten sonra Türkiye’de eğitim adına iyi bir gelişme olacağından şüpheliyim. 50 sene öncesinin gerisindeyiz. Eskiden eğitime ve eğitimciye verilen değer çok ayrıydı.
Protesto yapılınca göz altına alınma olasılığı neredeyse kesin bu yüzden uğraşmıyor olabilirler.Öğrenciler Yusuf Tekin istifa diyor küfrediyor MEb in valiliğin önünde eylem yapın diyorum. Hiçbirinden ses çıkmıyor.
Ziya Selçuk dönemindeAra tatil ne Zaman geldi?
1 dönem 2025-2026 da 10-14 kasım da olmuştuAra tatil ne Zaman geldi?
2019-2020 eğitim öğretim yılı ilk uygulandığı yıldı diye hatırlıyorum. Nisan tatili koronodan iptal olmuştu hatta diye hatırlıyorumAra tatil ne Zaman geldi?
Ziya Selçuk iyi bir bakandı..Ara tatil kaldırılması olayı yerine şu eğitimdeki diğer sorunlar ile uğraşlar şaşıcağım nerde boş beleş şeyler var onlar ile uğraşıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.