22 km lik gökcebelen tunelinin durumunda gelismeler var mı bilgilendirilme yapabilirmisiniz.bu tunel kısım kısım açılır mi trafige yoksa tek bir tünel olarak mi açılır trafige
Sanırım 11 km gidiş 11 km dönüş o açıdan 22 yazılmış olabilir . Çünkü 11 km en büyük 3. tünel olacak denilmişti. Açıklama şu şekilde : Projenin toplam uzunluğu bağlantı yolları ve 140 m uzunluğunda 1 adet üstgeçit köprüsü ile birlikte yaklaşık 12,5 kilometre ve yaklaşık 20 kilometrelik bir yol bölümünü bypass ediyor. Normal şartlarda 27 dakika süren seyahat, tünelimizi bitirdiğimizde yasal hız sınırlarıyla sadece 10 dakikaya inmiş olacak.Gökçebelen tüneli yekpare mi? Yoksa aralarda boşluklar olacak mı? 22 km az değil. Tünelde bir kaza yaşanması trafiği düğümler.
selamlar, şu çeşmeli kız kalesi inşaatınında ne durumda olduğu ? otobanın nerelerden geçeceğini gösteren bir görsel var mı yukarıda gökçebelen için gösterdiğiniz gibi ?
36°10'00"N 33°23'16"Euydudan baktığıma göre yanışlıdan bir yol yapmışlar, ağaçlı dinlenme tesislerine gelmeden bir tünelden geçip yol batıya düz gidiyor ama sipahilide baha sitesinin batısında ki tünelden girildiğinde çıkışın neresi olduğunu bulamadım.
kırmızı ile yolu çizdim çıkış yeri neresi bilen var mı ?
Mersin ili Aydıncık ilçesi 1/5000 ölçekli ilave ve revizyon nazım imar planı eşik sentezine göre bahsettiğiniz tünelin batı portalı için koordinatlar aşağı yukarı şu şekilde olmalı;Merhaba.
Aydıncık'ın kuzeyinde yer alan T4 ismiyle kodlanmış bu tünelin batıdaki giriş portalı nerede? Uydu görüntülerine o kadar baktım bulamadım.
Ucu nereye çıkıyor bunun? B***** bir yere çıkmıyordur umarım.
Ekli dosyayı görüntüle 62297
Bu benimde çok merak ettiğim bir konu Aydıncığın Gözce tarafına giden tüneline bağlanacak mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?Merhaba.
Aydıncık'ın kuzeyinde yer alan T4 ismiyle kodlanmış bu tünelin batıdaki giriş portalı nerede? Uydu görüntülerine o kadar baktım bulamadım.
Ucu nereye çıkıyor bunun? B***** bir yere çıkmıyordur
bu koordinat sanırım: 36.134970052629185, 33.24619433758292Merhaba.
Ucu nereye çıkıyor bunun? B***** bir yere çıkmıyordur umarım.
Ekli dosyayı görüntüle 62297
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.