Tema düzenleyici

Anket: Bu Üç Operatörden En İyi̇ Operatör Si̇zce Hangi̇si̇ (2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birkaç senedir mobilde türk telekom kullanıyordum fiyatından ve sinyal seviyesinden memnundum ancak 2025 te çok bozdu. Geçen sene 60 tl verdiğim fenercell 750 dk 2 gb bu sene 296 tl ye yükseldi. Aklımda netgsm veya pttcell e geçmek var. Zaten fazla telefon kullanan biri değilim.

Konu sahibi
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş, 2024 yılında 23,5 milyar TL net kar elde etti.
Türk Telekomünikasyon A.Ş, 2024'te 8,5 milyar TL net kar elde etti.

Vodafone daha iyi midir bilemem ama 23 yıldır Turkcell kullanan biri olarak hattımı değiştirmeyi ciddi olarak düşünmedim. Fizy ve TV+ özellikleri için Turkcell'de kalmaya devam edebilirim.

Vadofone kullandım Diyarbakır da bir sıkıntı yaşamadım Türk Telekom Diyarbakır içinde sıkıntı yaşadım Türkcell çeşitli yerlerde yaşadım ilginç noktalarda vadofone çekiyor Diyarbakır içinde Turkcell aynısı görmedim

Turkcell normal şartlarda metropollerde Türkiye'nin 1 numarası, lakin bazı bölgelerde özellikle taşrada Vodafone ve TT mobil in gerisinde. Son yıllarda şehirden köye taşınmaların yoğun olduğu günümüzde etraftan bilgi alınarak veya deneyerek tercih yapılmasını öneririm.

Pttcell, Vodafone, Turkcell kullanmış biri olarak, net Turkcell. Her yerden pancar motoru gibi çekiyor. (Tabi Turkcell'inde çekmediği yerler yok değil)

Bence anket oylama yoluyla olsa daha hoş olurdu.

Hepsi birbirinin aynısı bence. Veya hemen hemen birbirinin laciverti diyebiliriz.

Hepsi birden birleşip hükümete tepki gösterseler ya halktan çok vergi alıyorsunuz diye. Ama göstermezler çünkü devlet onların trilyonlarca vergi borçlarını siliyor.

Sınırsız internet mesela Avrupa'da varken Türkiye'de var mı?

Bana kalırsa hepsi hükümete yakın. Türk Telekom'u zaten saymıyorum. Turkcell göbekten bağlı hükümete bence. Geriye bi tek Vodafone kalıyor iyi yada kötü.

Bırakın da insanlar kendi paketini kendi oluşturabilsin ama nerdeee.

SMS veya dk kullanan mı kaldı doğru dürüst güya onlarla bizi kandıracak. Ya versene adam akıllı gb.

Sonra türk Telekom sen türk Telekom musun arab Telekom musun. Arapça ne alaka abicim.

Sana gelelim turkcell. Sen neden suriyelilere indirimli iletişim sağlıyorsun üvey evlat mıyız biz.

Son düzenleme:
Bence anket oylama yoluyla olsa daha hoş olurdu.

Hepsi birbirinin aynısı bence. Veya hemen hemen birbirinin laciverti diyebiliriz.

Hepsi birden birleşip hükümete tepki gösterseler ya halktan çok vergi alıyorsunuz diye. Ama göstermezler çünkü devlet onların trilyonlarca vergi borçlarını siliyor.

Sınırsız internet mesela Avrupa'da varken Türkiye'de var mı?

Bana kalırsa hepsi hükümete yakın. Türk Telekom'u zaten saymıyorum. Turkcell göbekten bağlı hükümete bence. Geriye bi tek Vodafone kalıyor iyi yada kötü.

Bırakın da insanlar kendi paketini kendi oluşturabilsin ama nerdeee.

SMS veya dk kullanan mı kaldı doğru dürüst güya onlarla bizi kandıracak. Ya versene adam akıllı gb.

Sonra türk Telekom sen türk Telekom musun arab Telekom musun. Arapça ne alaka abicim.

Sana gelelim turkcell. Sen neden suriyelilere indirimli iletişim sağlıyorsun üvey evlat mıyız biz.
hepsi birbirinin aynısı değil. alt yapı olarak türksel, vodafone, kalanlarda türk telekom altyapısı kullanıyor zaten. sınırsız internet türkiyede bazı firmalarda var. kendi paketini oluşturmayı bazı telefoncularda görmüştüm hangi firma hatırlamıyorum

Geri
Üst Alt