Mobil; Turkcell > Türk Telekom > VodafoneANKET: BU ÜÇ OPERATÖRDEN EN İYİ OPERATÖR SİZCE HANGİSİ (2025)
Türk Telekom
Turkcell
Vodafone
anket eklentisi yeni yeni bazı kategorilere geldi şubatta yoktu.Bence anket oylama yoluyla olsa daha hoş olurdu.
hepsi birbirinin aynısı değil. alt yapı olarak türksel, vodafone, kalanlarda türk telekom altyapısı kullanıyor zaten. sınırsız internet türkiyede bazı firmalarda var. kendi paketini oluşturmayı bazı telefoncularda görmüştüm hangi firma hatırlamıyorumBence anket oylama yoluyla olsa daha hoş olurdu.
Hepsi birbirinin aynısı bence. Veya hemen hemen birbirinin laciverti diyebiliriz.
Hepsi birden birleşip hükümete tepki gösterseler ya halktan çok vergi alıyorsunuz diye. Ama göstermezler çünkü devlet onların trilyonlarca vergi borçlarını siliyor.
Sınırsız internet mesela Avrupa'da varken Türkiye'de var mı?
Bana kalırsa hepsi hükümete yakın. Türk Telekom'u zaten saymıyorum. Turkcell göbekten bağlı hükümete bence. Geriye bi tek Vodafone kalıyor iyi yada kötü.
Bırakın da insanlar kendi paketini kendi oluşturabilsin ama nerdeee.
SMS veya dk kullanan mı kaldı doğru dürüst güya onlarla bizi kandıracak. Ya versene adam akıllı gb.
Sonra türk Telekom sen türk Telekom musun arab Telekom musun. Arapça ne alaka abicim.
Sana gelelim turkcell. Sen neden suriyelilere indirimli iletişim sağlıyorsun üvey evlat mıyız biz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.