Hepsi yapılacak. Mansur başkan vira bismillah dedi. Arkadan kızılay-oran metro hattı geliyor. Ankara'ya hayırlı olsun.Hükümet de başkentinin Havaalanına metro yapamadı
Hepsi yapılacak. Mansur başkan vira bismillah dedi. Arkadan kızılay-oran metro hattı geliyor. Ankara'ya hayırlı olsun.Hükümet de başkentinin Havaalanına metro yapamadı
Ben tarafgir değilim. Objektif bakıyorum.Hepsi yapılacak. Mansur başkan vira bismillah dedi. Arkadan kızılay-oran metro hattı geliyor. Ankara'ya hayırlı olsun.
SempatizanlıkHepsi yapılacak. Mansur başkan vira bismillah dedi. Arkadan kızılay-oran metro hattı geliyor. Ankara'ya hayırlı olsun.
Neyi yapmış getirmiş de onaylanmamış?şöyle bir gerçek var metrolar artık ulaştırma bakanlığında olduğu için belediye de sadece hat çalışması çıkartıp projeyi sadece ulaştırma bakanlığına verip onaylatıyor oda onaylarlarsa onun haricinde birşey yapamıyor zaten belediyeye siz burayı yapın demediği sürece belediye elini bile süremiyor
çünkü eskiden melih gökçek akıllılık etti birden fazla metro inşaatını aynı anda başlattı ve bitiremeyeceğini belediye bütçesiyle anladı ve belirli bir % yüzdeden sonra ulaştırma bakanlığına artık metroları devretti o yüzden de eski sistem olsaydı acaba diyorum hem belediye hemde bakanlık tarafından çoğu yerde aynı anda metro inşaatları başlarmıydı
Yapılırsa kendini 9.kattan yuvarla gitsinBu metronun yapılacağına gerçekten inanan var mı acaba? Bir yalanın yalan olduğunun anlaşılması için daha kaç defa söylenmesi gerekiyor?
Durakların net konumlarına dair bilgi var mı?Esenboğa metrosu ile ilgili bir arkadaşım ile görüştüm. Eylül Ekim gibi proje bilgilendirme toplantısı olur dedi.
Etlik şehir hastanesi dikkate alınarak KUYUBAŞI ile ESENBOĞA arasına 7 durak olacak şekilde metro hattı, Çubuk için ise tramvay hattı projesi çiziliyormuş. Bağlum söz konusu değil. Pursaklar ağırlıklı bir proje göreceğiz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.