İ
İç anadolulu
Olabilir ben inşaatın az çok yeri belli olsun diye 43795 i belirtim çok daha aşağası ama ada olarak bilmiyorum o inşaatın ne olduğunu öğrenebildiniz mi43974 adanın yanı gibi geldi bana
Olabilir ben inşaatın az çok yeri belli olsun diye 43795 i belirtim çok daha aşağası ama ada olarak bilmiyorum o inşaatın ne olduğunu öğrenebildiniz mi43974 adanın yanı gibi geldi bana
Olabilir ben inşaatın az çok yeri belli olsun diye 43795 i belirtim çok daha aşağası ama ada olarak bilmiyorum o inşaatın ne olduğunu öğrenebildiniz mi
Ben de öğrenemedimNe zaman satışa çıkacak
Memlik mahallesi buralar sayesinde çok etki eder mi sizceYakacık ve Kuzey Yıldızı bölgesini karış karış bilirim. Mevki olarak neden o isimlerin verildiğini bilirim. Mercimek tarlası olduğu zamanları bilirim. Çevre yolu yapılmadan önceki zamanı bilirim. Definecilerin geldiği, kazdığı, bulduğu zamanları bilirim. Yakacık, Kuzey Yıldızı ve hatta Bağlum, şehir merkezine bu kadar yakın olup nasıl gelişmedi aklım almıyor. Bırakın arabayı, traktörün giremediği bölgeler villa oldu, lüks site oldu. Kapıdaki güvenliği aşıp içeri giremiyoruz, gel gör ki bu kuzey taraf ahır kokusuyla kaldı, hobi bahçeleri doldu, belediyeler zaten kendi haline bıraktı.
Nova fiyatları gayet uygun. Arkadaşımın Projesi
Emlak müzayede de Yakacik ile ilgili 5 arsa ilanı var bu sene Yakacık baya atılım yapacak herhalde 50 Lik bulvar di 1000 adet sanayi dukkaniydi vs
sanayi dükkanları bölgeye ne kazandırabilirEmlak müzayede de Yakacik ile ilgili 5 arsa ilanı var bu sene Yakacık baya atılım yapacak herhalde 50 Lik bulvar di 1000 adet sanayi dukkaniydi vs
Emlak müzayede de Yakacik ile ilgili 5 arsa ilanı var bu sene Yakacık baya atılım yapacak herhalde 50 Lik bulvar di 1000 adet sanayi dukkaniydi vs
Valla hocam çok şey kazandırır temmuzda temel atma yapıp kazmayı vuracaklarmissanayi dükkanları bölgeye ne kazandırabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.