herhalde vaad ettikleri gibi üste o görsellerdeki beyaz çatıyı yerleştirecekler
Zaten yerleştirmemezlik yapamazlar ki. Projede ne gösterildiyse o.herhalde vaad ettikleri gibi üste o görsellerdeki beyaz çatıyı yerleştirecekler
fotoğraflardan stadyum küçük gibi gözüküyor. kaç kişilik olacak bu stadyum?Zaten yerleştirmemezlik yapamazlar ki. Projede ne gösterildiyse o.
50 bin kişilikfotoğraflardan stadyum küçük gibi gözüküyor. kaç kişilik olacak bu stadyum?
KaldırılacakMontajlar bitince,sahanin kenarinda kalan destek direkleri herhalde kaldirilcak ama emin degilim,ne dersiniz ?
yapmayın hocam Atatürk olimpiyat stadyumunda basına yansıyan görselleri hatırlayın çıkan stadyumu hatırlayın. ama ben ümitliyim o beyaz direkleri diktiler ya.Zaten yerleştirmemezlik yapamazlar ki. Projede ne gösterildiyse o.
Spor bakanlığı bu stadyumun projesini çok kez kendi sitesinde ve kanallarında paylaştı ayrıca stadyumun mimarı da paylaşımlar yapıyor aktif olarak. Eğer öyle bir durum olsaydı her yerde bukadar fazla göstermezlerdi. Belki projenin görüntüleri ilk yayınlandığında dediğiniz olabilirdi fakat binlerce görüntüsü var. İnsanlar büyük tepki gösterir ve bunu göze almazlar. Zaten yapmamaları için şuan bir sebepte yok. Yeterli malzemeler ve bütçe var.yapmayın hocam Atatürk olimpiyat stadyumunda basına yansıyan görselleri hatırlayın çıkan stadyumu hatırlayın. ama ben ümitliyim o beyaz direkleri diktiler ya.
Kesinlikle öyle zaten. Bu stadyum 60-80 bin kapasiteli olsa İstanbulu geçtim dünyadaki en iyi stadyumlarda en az top 15 te olurdu. Stadyumun tasarımı, modern mimarisi, etrafında amatör stadların da olması ve bunun üstüne bir de şehrin ortasında olup tren garına çok yakın olması cidden çok iyi. Baya güzel bir spor kompleksi olacak. Ama maalesef ülkede her şey İstanbula. Başka bir şehre İstanbuldakinden daha iyisini yapmana izin vermezler çünkü nedense illa herşey İstanbulda olacak.bu stadın bir 80 bin kişilik olarak planlanmamasında art niyet arıyorum ben , İstanbulu gölgede bırakmasından korktular net, final vermek istemiyorlar, inadına Ankara.
En azindan olasi finaller oynanabilirdi80 bin değil belki ama şöyle bir 65 bin kişilik olsa çok daha iyi olurdu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.