06HO1145 2011TEMSA AVENUE LF
Tek kırmızı tutmalı TEMSA AVENUE LF
Tek kırmızı tutmalı TEMSA AVENUE LF
06 HO 1145 2011 Temsa Avenue LF yerine Ocak 2026'da 2015 BMC Procity ya da 2015 Mercedes-Benz Conecto almayı planlıyor.Yine bir değişim daha olacak o hatta takibe devam ama hangi plaka ve araç bilinmiyor zaten bu konuyu formu şey ilgileniyor hesap olarak @Emir006 @yusuf_atay Ekli dosyayı görüntüle 96596
2013 Cobra gerçekten uygun fiyata koyulmuş, 2011 model yüksek tabanlı plakalardan biri alıp takabilir belkiAnkara ÖHO Keçiören ÖHO grubundan 06 HO 1119, eski plakası 06 CPB 277 olan 2013 Güleryüz Cobra GD-272 LF olan aracını çok yakında İstanbul ÖHO çıkması (kodunu bilmiyoruz) ikinci el 2017 model Otokar Kent LF ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor. Hayırlı olsun.
Haber bu değişim haberi ile ilgili ben instagram da bakıyorum ilgilenen ise @Emir006 @yusuf_atayKardeş başka platformda paylaşılan fotoğrafı buraya da atmanın mantığı nedir? Hesap sahibi arkadaş bilgilendirmeyi yapıyor zaten.
Onlar da instagramdan bakıp atıyor zaten?Haber bu değişim haberi ile ilgili ben instagram da bakıyorum ilgilenen ise @Emir006 @yusuf_atay
İlgilenen arkadaşlar zaten bilgiyi aldıklarında buraya yazıyorlar. Eğer onlardan farklı bir şey öğrenirsen yaz ancak zaten onların söylediği şeylerin fotoğrafını atıp sayfada koca yer kaplaması manasız.Haber bu değişim haberi ile ilgili ben instagram da bakıyorum ilgilenen ise @Emir006 @yusuf_atay
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.