Tema düzenleyici

Ankara ÖHO'da Değişen Otobüsler

Ankara ÖHO 202-7 hattından 06 HO 1228, eski plakası 06 BZ 0849 olan 2011 model Otokar Kent 290 LF olan aracını çok yakında İstanbul ÖHO çıkması ikinci el 2012 model BMC Belde CB ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor. Hayırlı olsun.

Ankara ÖHO 202-7 hattından 06 HO 1228, eski plakası 06 BZ 0849 olan 2011 model Otokar Kent 290 LF olan aracını çok yakında İstanbul ÖHO çıkması ikinci el 2012 model BMC Belde CB ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor. Hayırlı olsun.
Böylelikle de 2011 ler de sona erer yavaş yavaş sizde ben zaten takip ediyorum instagram da

1000047965.png
ben baktım bu çıkıyor instagrama bu koddur bu bu

Bu sene 3 tane alçak tabanlı kent lf yüksek tabanlı belde ile değişti. Buna izin bile verilmemesi gerek büyük rezalet resmen Ankara ulaşımı en felaket günlerini yaşıyor

Bu sene 3 tane alçak tabanlı kent lf yüksek tabanlı belde ile değişti. Buna izin bile verilmemesi gerek büyük rezalet resmen Ankara ulaşımı en felaket günlerini yaşıyor
Başkan Ercan Soydaş'ın isteğine belediyenin izin vermesi yüzünden Ankara halkı BMC Belde CB'lere katlanmak zorunda kalıyor. Eğer Kayseri gibi yasaklansaydı yüksek tabanlı takılması bize bu beldeler gelmeyecekti.

Beldelerin 2025 yılında hala gelişmiş şehirlerde kullanılıyor olmadı bu ülkenin büyük bir sorunudur. Bu araçların okul köy servisi gibi amaçlarda kullanılması lazım. Şehiriçinde tamamen mümkünse alçak girişliye dönüştürülmesi lazımdır.

Ego’nun omurga geliştirip öho sahibine yaptırım uygulaması elzemdir

Güzel başkentimizde neden alçak tabanlı otobüsler alınmıyor? Çok enteresan şimdiden teşekkürler.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🇹🇷🇹🇷🇹🇷🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
Genellikle Ankara'ya İstanbul ÖHO, İOAŞ çıkması araçlar satılıyor ama nadir olsa da Ankara çıkması olup İstanbul'a satılan araçlar da var. Mesela yakın zamanda İstanbul'da 130Ş hattında bindiğim C-473 kodlu 2018 model 3.nesil Cobra Ankara çıkmasıymış Ankara'da ise 06 HO 1068 plakası ile çalışmış. Şu an Ankara'daki yeni aracı ne bilmiyorum.

Geri