Benim bir bilgim bulunmuyor. Maltepe Gar tünelini ilk kez duyuyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Benim bir bilgim bulunmuyor. Maltepe Gar tünelini ilk kez duyuyorum.
Yani haritada yeşil renkle ücretli geçişler yanlış mı gösterilmiş? Haritadaki bu onların hatası mı?M4'den A1'e eğer Kızılay'dan geçerseniz turnikesiz/ücretsiz (A1 peronunu uçtan uca yürüyorlar, sonra dolan da dolan). Ama Maltepe'de çık gir yapıldığı (AKM gibi ortak tünel yok) için ücretli. Yeni transfer sistemine göre, transfer ilk yapılıyorsa ücret düşüyor mu bilmiyorum. En iyisi 2 durak daha gidip işi garantiye almak.
M1'den M4'e hem AKM hem de Kızılay'da aktarmalar içeriden ve turnikesiz.
Ankara-İstanbul farkı burada. İstanbul'da 2 istisna hariç tüm ortak istasyonlarda çık-gir ve aktarma ücreti var.
Başkentray farklı bir işletme olduğundan, M1-B1 Sıhhiye/Yenişehir aktarması da ücretli. Zaten M1 ile Başkentray arasında başka çakışma yok.
Gar maltepe arasında tünel var ama ücretsiz değil. Haritada doğru gösterilmiş
AKM tünelle ücretsiz, Gar/Maltepe tünelle ücretli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.