ulaştırma ve alt yapı bakanlığına bilgi edinme kapsamında sordum, 2025 yatırım programına alınabilir ümidiyle arkadaşlar:
Son düzenleme:
evet vardı, sonra güzergahlar vs güncelleme gelince yeniden yatırım programına girmesi gerekti projenin, sonra 2025 yatırım programına da alındı, yatırım programlarına alınmadan yapım ihalesine çıkılamıyor hocam.2019-2024'de de vardı
146. sayfa esenboğa diye taratınca çıkıyor.Ben 2025 yatırım programında göremedim bu projeyi. Yatırım programının hangi sayfasında yer alıyor paylaşabilir misiniz?
İşçilere sigara alacaklarmış3000₺ ayrılmış yapılmayacak yani bu sene de![]()
anlamadım orada 2 milyar dolara yakın para ayrıldığı yazıyor tl cinsinden tabi3000₺ ayrılmış yapılmayacak yani bu sene de![]()
O dediğin projenin tamamı.anlamadım orada 2 milyar dolara yakın para ayrıldığı yazıyor tl cinsinden tabi
hocam demek ki 2025 de sadece kazma vurulacak ya da vurulmayacak.Esenboğa Havalimanı Metro Hattı Ankara Metro Aracı (102 adet), Müşavirlik,
Raylı Sistem İnşaat+Elektromekanik
(26,20 km)
2019-2028 : 54.007.253.000 TL
2025 : 3000 TL
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.