Verilen bilgilere teşekkür ettim, mecburiyet imasında da bulunmadım. Yanlış anlaşılma olduysa çok özür dilerim. Bende bir bilgi sahibi olsam yazarım. Belediye sorulan sorulara cevap verse de anlam ifade etmiyor. İmarın bu kadar çok değişmesi dava konusu olması da belediyenin işinin göstergesi. Sanırım 2023 yılında yaptıkları imarların %90 davalık olmuş. Belediye faaliyet raporunda yazıyordu. Önceki formda da mesajlarınızı hatırlıyorum. Bilgi bir şekilde alınıyor ama uygulamada hiçbir şey yok. Yine de bilgi verenlere ve size yine teşekkür ederim. Bence de ortak bir hazırlayıp sürekli Keçiören belediyesinden bilgi edinme/başkana mesaj vb kanallar üzerinden, cimer üzerinden mail vb gönderebiliriz. Ben Akim e bile yazmıştım. Belediye başkanına da şimdi evvelce yazdım. 1999 dan beri buranın imarını takip ediyorum. O gün doğan çocuk askere gitti. Bizim imar bitmedi. İnsanların niyetlerini bilmek çok zor ancak "felaket tellallığı yapıp insanların malını 3 kuruşa kapmak" amacında olanlar olduğunu duydum. Sözüm buradaki arkadaşlara değil asla. Çünkü bizde karamsar cümleler ediyoruz. Arsayı satmayı düşünmüyorum. Çocuğumuz rahat yararlansın nasipse. Cevabımda kırıcı bir cümle kurmamaya özen gösteriyorum. Ancak kırdıysam tekrar çok özür dilerim.Ben senin emlak danışmanın değilim dostum. Senin gibi ben de para bağladım bekliyorum. Tavsiye niteliğinde yazılanları sana bilgi vermek mecburiyeti gibi algılama. Belediye orada git ne öğrenmek istiyorsan sor. Umudun kalmadıysa sat kurtul. Burada felaket tellallığı yapıp insanların malını 3 kuruşa kapmak niyetinde olanlarla, satmamaları konusunda telkinlerde bulunanları iyi ayırt et..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.