Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Bedava şuralar ama satılmıyor.
Bugün birini aradım, satmak istiyorum dedim. 7000'in üstüne satamam dedi. 8000 net alsam dedim. Ben satamam dedi, ilgilenmedi. Blöf de olabilir ama rağbet yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260114_230017_sahibinden.jpg
    Screenshot_20260114_230017_sahibinden.jpg
    24.4 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20260114_230002_sahibinden.jpg
    Screenshot_20260114_230002_sahibinden.jpg
    19.8 KB · Görüntüleme: 22
65. Keçiören İlçesi Ovacık Mahallesi Üst Haçil Mevkiinde 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu

Satmayı düşünmeyen için kaç para ettiğinin önemi olmamakla birlikte satmayı düşünen arkadaşlara.. Yukarı haçıl şuan Karakaya ve Aşağı haçıldan daha fazla talep görüyor ancak Altın piyasasının hareketliliği sebebiyle kimse arsa yatırımına yanaşmıyor. Nisan Mayıs gibi arsa yatırımı hareketliliği başlar. Fiyatlama konusunda ise 1-2 parseldeki fiyat bölgenin genelini yansıtmaz. Bazı parsellerde sıkıntılar var (kooperatif hissesi vs.) Bazı parsellerin yeni planda akıbeti belli değil (lokasyon bazında) Bazı parseller yamaçta kalıyor (öğretmen anıtının Karakaya tarafı) Fiyatlamaya etki edecek bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Plan notlarını bilmemek ile birlikte gerek Hurdacılar, gerek Aliminyumcular gerekse İvedik oto sanayi bölgesindeki işyeri fiyatları baz alındığında, Çoklu Ticaret Alanı imarının arsa metrekare birim fiyatını mevcut piyasa değerinin 2 katına çıkaracağını söyleyebiliriz. Hele hele bölgeye nitelik kazandıracak kendine münhasır (nizamiyesi, güvenliği, yönetimi olan) iş merkezi veya Sanayi sitesi konuşulursa kemerlerinizi bağlayıp arkanıza yaslanın ve uçuşa hazırlanın..

Geri