Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Bölgede hissesi olan bütün tanıdıklarımla görüştüm. Kimsenin böyle bi durumdan bilgisi yok. Belli ki bu adamlar belirli bir kaç parselle ilgileniyorlar. Bölgenin tamamını ilgilendiren bi durum yok. Kötü niyet demeyeceğim ama ortada hiç bir somut gelişme yokken korku pompalamanın, bu adamların ekmeğine yağ sürmek olduğunu düşünüyorum.
Eskiden tanırım seni. Olgun oturaklı birisin. Bilgilerin çok değerli.
TECRÜBEN yüksek. Olay sanılandan büyük.

HAYIRLISI

Olayın içeriği değişti belkide planı küçültüp belli bi bölgeye inhisar ettiler, ya da parselizasyonu ben yapacam diyodu yaptırmadılar? Dediğinize göre böyle bi sonuçta doğmuş olabilir

Hayırlısı olsun.. Bekleyip göreceğiz. Benim için o şirket bu şirket önemi yok. Dükkan 500 metre olmuş 1000 metre olmuş ona da bakmam.. Projeye ve bana verilenin ederine bakarım. Yakacık TOKİ de ki gibi yüzüne bakılmayan 500 metre dükkan alacağıma, piyasanın dükkan almak veya kiralamak için fırsat kolladığı vizyon bi projede 100 metre olsun…

Hayırlısı olsun.. Bekleyip göreceğiz. Benim için o şirket bu şirket önemi yok. Dükkan 500 metre olmuş 1000 metre olmuş ona da bakmam.. Projeye ve bana verilenin ederine bakarım. Yakacık TOKİ de ki gibi yüzüne bakılmayan 500 metre dükkan alacağıma, piyasanın dükkan almak veya kiralamak için fırsat kolladığı vizyon bi projede 100 metre olsun…
aynen öyle

Helal olsun altına imzamı atarım şu düşüncenin

Şirketin yaptığı malımıza çökmek

Arkadaşlar kimse fazla metraj derdinde değil, bizde biliyoruz o hesabı. Biz hakkı %40-50 aralığında olan bi yere %25'e tehditle razı olmak istemiyoruz, problem çok uzun zamandır gayet açık aslında ama bakış açınız farklı galiba

Geri