Uzu
evet. hepimizle hissedar oldu demektir.6070 kişi ön protokol yapmış.
Çünkü beyin yok.
Bize de zararları var.
evet. hepimizle hissedar oldu demektir.6070 kişi ön protokol yapmış.
Çünkü beyin yok.
Bize de zararları var.
KEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR ŞUBE İMARDAN SORUMLU VE YETKİLİ OLANLAR UTANSINLAR.BUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORLARDI. YATIRIMCIYI ARSA SAHİPLERİNİ BİLEREK İSTEYEREK BIKTIRDILAR. KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÇALIŞMIYOR.İMAR SIFIR HATTA EKSİ.BAŞKA YERLERE BAKIP UTANSINLAR.Davasız satın alma konusunda ve inşaatta yüzde 25 yüzde 30 gibi pay verme konusunda anlaşma.
Kafa diye taşıdıkları kaya
neyi anlaşıyorlar daha hiç bir şey yok ortada ne parsel var ne belediye dönmüş karar şunu sormaya başladım bu grupta birileri bir şeyler pompalıyorlar Ozaman delir verin kimler kimle imzalıyor ve nereyi ?
dayı sende yeter artık yav her gün aynı şeylerden sıkılmadın mı geçti o iş unut artık oralarıKEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR ŞUBE İMARDAN SORUMLU VE YETKİLİ OLANLAR UTANSINLAR.BUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORLARDI. YATIRIMCIYI ARSA SAHİPLERİNİ BİLEREK İSTEYEREK BIKTIRDILAR. KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÇALIŞMIYOR.İMAR SIFIR HATTA EKSİ.BAŞKA YERLERE BAKIP UTANSINLAR.
adamlar whatsapp durum paylaşmış sözleşmeler başladı diye noterde arsa sahipleriyle sözleşme fotoğrafları paylaşmışlar?neyi anlaşıyorlar daha hiç bir şey yok ortada ne parsel var ne belediye dönmüş karar şunu sormaya başladım bu grupta birileri bir şeyler pompalıyorlar Ozaman delir verin kimler kimle imzalıyor ve nereyi ?
2800 Kişi Var Diye Biliyorum.Henüz Hiç birşey Net ve Tam Değil.Plan Bir Ortaya Çıksın.Ozaman Nasıl Bir Yol İzlenecek Ne Yapılacak En İyi Ne Şekilde Hangi Firma Başka Hangi Büyük ve Sağlam Firmalar Girecek %Kaç Verecekler Bekleyip Araştırıp Görmek Lazım.Şimdiden Anlaşma Sözleşme İçin Henüz Erken.Tekrar Diyorum Sayın Keçiören Belediye Başkanının KONUYA EL Atması Lazım.Yoksa Bu Kadar Bekleyip Zarar Edip Mağduriyetler Birdaha Yaşanmasın.60 - 70 KİŞİ
Belediye de işin içinde ustaKEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR ŞUBE İMARDAN SORUMLU VE YETKİLİ OLANLAR UTANSINLAR.BUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORLARDI. YATIRIMCIYI ARSA SAHİPLERİNİ BİLEREK İSTEYEREK BIKTIRDILAR. KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÇALIŞMIYOR.İMAR SIFIR HATTA EKSİ.BAŞKA YERLERE BAKIP UTANSINLAR.
WhatsApp dan takip et sonra gel özür dileneyi anlaşıyorlar daha hiç bir şey yok ortada ne parsel var ne belediye dönmüş karar şunu sormaya başladım bu grupta birileri bir şeyler pompalıyorlar Ozaman delir verin kimler kimle imzalıyor ve nereyi ?
Öyle Kolay Olmuyor Kardeş.Halen Çok Şeyler Yapılabilir.Ama İmar Şubenin Çalışması Lazım.Birde Arsa Sahiplerinin Bir Araya Gelmesi veya Bu Sayfada Bilgi ALIŞ Verişinde Bulunması Şart.Tek Hareket Edersek SONUÇ ALAMAYIZ ONLARDA İSTEDİKLERİNİ YAPARLAR.dayı sende yeter artık yav her gün aynı şeylerden sıkılmadın mı geçti o iş unut artık oraları
artık bişey yapılabilir gibi görünmüyor. tcuabın dediği gibi bu iş belediyeyle ortak olmadan yapılacak böyle hiç bişey ortada yokken önden imzaların atılacağı bir iş değil. belli her şey belediye bu işe ortakÖyle Kolay Olmuyor Kardeş.Halen Çok Şeyler Yapılabilir.Ama İmar Şubenin Çalışması Lazım.Birde Arsa Sahiplerinin Bir Araya Gelmesi veya Bu Sayfada Bilgi ALIŞ Verişinde Bulunması Şart.Tek Hareket Edersek SONUÇ ALAMAYIZ ONLARDA İSTEDİKLERİNİ YAPARLAR.
Ocak ayında askıdakarar özetide yayınlanmadı hala, en azından plan ortaya çıksada bi onu görsek
Size güzel delil vermiş mahkeme için, planı çizen şirket yapsın ne demek kardeşim arsa sahibi bilecek onu belediye değilBelediye işin içinde.
Dava edeceğim dedim, 100 avukatımız var dedi.
Kabul ediyor.
Planı çizen şirket yapsın diyor.
Ulan sanane belki ben tek tapuyum, kendim yapmak istiyorum. Veya hisseliyim, hissedarlar ile beraber yapacam veya biz müteahhit bulacaz
Aynen öyleSize güzel delil vermiş mahkeme için, planı çizen şirket yapsın ne demek kardeşim arsa sahibi bilecek onu belediye değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.