Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Arkadaşlar.. Bu işlerden anlamayan, burada yazılanları hasbelkader okuyup telaşa kapılan, nereden dönersem kar deyip malını hiç paralara simsarlara kaptıranlar olabilir. Bu sebeple imar planı henüz açıklanmamışken, neyin ne olacağı belli değilken enseyi karartıp veryansın etmeyelim. Sükunetle süreci izleyelim..

Arkadaşlar.. Bu işlerden anlamayan, burada yazılanları hasbelkader okuyup telaşa kapılan, nereden dönersem kar deyip malını hiç paralara simsarlara kaptıranlar olabilir. Bu sebeple imar planı henüz açıklanmamışken, neyin ne olacağı belli değilken enseyi karartıp veryansın etmeyelim. Sükunetle süreci izleyelim..
Günaydın.Hayırlı Sabahlar.Hayırlı Cumalar.Kardeşim Doğru Söylüyorsun.Zaten Çok Zaman Kaybedildi.Keşke Çok Daha Önce Güzel Bir Plan ve Proje Çıksaydı. Ama Bunun Keçiören Belediyesi İmar Şube İle Olması MÜMKÜN DEĞİL.Birşeyler Var Ama Hayırlısı. Bunu Yusuf Üzümcü'yede İmar Md Zeki Çevik'ede Chp ve Ak Parti Encümen Üyelerinede Söyledim.
Kaderimizde Nasibinizde Bu Varmış.İnşaallah Şuankinden Çok Daha İyi Olur.BİRAZ SABIR.PLAN ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇIKSIN KEÇİÖREN BELEDİYESİNE GELİP ASKIYA ÇIKSIN GÖRELİM. SÖYLENECEK ÇOK ŞEYLER VAR. YUKARI HAÇİL'İ BU HALE GETİRENLERİN ALLAH CEZALARINI VERSİN.HAKSIZ YEMEK NASİP OLMASIN.UKALA UKALA KONUŞUP KÜÇÜK YATIRIMCININ ZORLUKLARLA ALDIĞI GELECEĞE ÇOCUKLARINA YAŞLILIĞINA ÜMİT BAĞLADIĞI ARSALARI UTANMAZLAR NE HALE GETİRDİLER.TÜM BELEDİYELER ÇÖPÜ ALTINA ÇEVİRDİLER AMA KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÖZELLİKLE İMAR ŞUBESİ ALTIN OLAN YERLERİ BİLEREK VE İSTEYEREK ÇÖPE ÇEVİRDİLER.YAZIK GÜNAH HARAM.ÇEVRELERİNE BAKSINLAR UTANSINLAR YERİN DİBİNE GİRSİNLER.

Şimdi belediyeyi aradım.
Sadece firmayı değil, sizi de işin içine katarak dava edeceğim dedim. Belediyenin 100 tane avukatı var dedi.
Üstadım gamador firması da bu şekilde çok yer topladı. Ben meseleyi hukuksal hakkı fırsatçılığa dönüştürmek olarak görüyorum. hissedarları oldukları parsellerde ortaklığı sonlandırma davası ile almayı planlamışlar ve muhtemelen bu hamleyi yapacaklar. Bu konuların örnekleri çok. Benim anlamadığım mesele bölgenin tamamına nasıl sirayet edeceği.

Mega şaşmazı Trınvest yapmıştı. Ama önceki sayfalarda alesta inşaat gibi bi şirketten bahsediliyordu. Sizin tapu kaydında hangi isimle yer almışlar

Bu Şehrin Keçiören'in Keçiören Belediyesinin Çalışmayan Plan Proje Yapmayan İMAR ŞUBESİ VAR.BUNLARA DUR DEMİYEN NE YAPIYORSUNUZ DEMİYEN HİÇ ÇANKAYA'YA YENİMAHALLE'YE ÜMİTKÖY'E ÇAYYOLU'NA İNCEK'E ÇAKIRLAR'A SARAY'A PURSAKLAR'A MAMAK'A VE DİĞERLERİNE NEDEN BAKMIYORSUNUZ ONLAR YAPIYORDA SİZ NEDEN YAPAMIYORSUNUZ DİYE HESAP SORMAYAN BAŞKAN YARDIMCISINIZ VE KUSURA BAKMAYIN AMA SAYIN MESUT BAŞKANIM SİZ VARSINIZ.SORUN BAKALIM İMAR ŞUBENİZ NE YAPIYOR NEDEN İLGİLENMİYOR?NEDEN YATIRIMCILARI İLLALLAH ETTİRİYORLAR?NEDEN HERŞEYİ ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR? NEDEN İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ HAL ALDIRDILAR?NEDEN BİRİLERİ DOLAYLI YOLDANDA OLSA BİRŞEYLER SÖYLİYEBİLİYOR BELEDİYE BU İŞİN NERESİNDE?NEDİR BU OLUP BİTENLER?

Mega şaşmazı Trınvest yapmıştı. Ama önceki sayfalarda alesta inşaat gibi bi şirketten bahsediliyordu. Sizin tapu kaydında hangi isimle yer almışlar
Ben aynı şirket demedim ki.
Mega Şaşmaz gibi parselleri birleştirip altı dükkanar üstü ofisler şeklinde olacak dedim. TR invest büyük bir firma. Aleste dediğin ne ki

67541.jpg

Şimdi belediyeyi aradım.
Sadece firmayı değil, sizi de işin içine katarak dava edeceğim dedim. Belediyenin 100 tane avukatı var dedi.
İsterse 1000 Tane Avukatları Olsun.Belediyenin Hele Hele İmar Şubenin Planlama Harita Kısımlarının Görevi Yatırımcıyı Mağdur Etmek Ukala Ukala Konuşmak Değil PLAN PROJE ÇALIŞMA YAPMAK HİZMET ETMEK.MODERN VE GERÇEK BELEDİYECİLİK MODERN YAPILAŞMA MODERN ŞEHİRLEŞME YAPMAK ALTIN ŞEHİRLER KURMAK.
GEREKİRSE BASINI MEDYAYI ALIP BELEDİYENİN ÖNÜNEDE GİDER YASAL HAKLARIMIZIDA ARARIZ.
KEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR ŞUBE OTURSUN BOŞ İŞLERLE UĞRAŞACAĞINA PLANINI PROJESİNİ DIŞARIDAN BİRİLERİNE ÇİZDİRECEĞİNE ADAM GİBİ GÖREVİNİ YAPSINKİ ONLARDA ŞÖYLE YAPARIZ BÖYLE YAPARIZ MAHKEMEYE VERİRİZ DİYEMESİNLER.ELDE TESBİHLE GEZMEK BİLMİYORUZ DEMEK ŞİKAYET EDİN DEMEK KEÇİÖRENDE ARSA PARA ETMİYOR DEMEKLE OLMAZ.HERYER NASIL DEĞERLENDİ ADAMLAR ÇALIŞTI.BİZ 10 YILDIR 15 YILDIR 20 YIL VE ÜSTÜ YATIRIM İÇİN ALDIĞIMIZ ARSALARIN DEĞERLENMESİ BİRİLERİNİN TEMBEL TEMBEL OTURMASI ARTİSLİK YAPMASI PEŞKEŞ ÇEKMESİ BİRİLERİNE RANT SAĞLANMASI HİÇ DEĞİL.
SAYIN MESUT BAŞKANIM EMRİNİZDEYİZ SİZ EMREDECEKSİNİZ BİZ YAPACAĞIZ DİYORSUNUZ YA LÜTFEN ŞU İMAR ŞUBENİZE BİR EL ATIN ÇALIŞTIRIN KONTROL EDİN BAKIN YILLARDIR OLAN MAĞDURİYETLERİ GİDERİN

Son düzenleme:
Yakın zamanda arsasında yeni alım/satım olan var mı? Varsa ihtar çekildi mi? Eğer o izalei şuyu ile tehdit ediyorsa şufa hakkı kullanımı düşünülebilir...

Geri