Kuzey yıldızı protokol yoluyla beraber gelişimini nasıl görüyorsunuz orada bir arsam vardaKuzey yıldızında 2 tane yeni başlamış inşaat var, Yakacık'ta da aynı
Protokol yolu en geç Mart 2026'da bitmesi lazım ihale şartnamesine göre
Protokol yolu kısa vadede büyük bir fayda sağlayacağını sanmıyorum, tabi ki faydası olacak, en azından ilk etapta %10-15 arası bir prim yapar arsalar, dairelerKuzey yıldızı protokol yoluyla beraber gelişimini nasıl görüyorsunuz orada bir arsam varda
Kurban Bayramımız Mübarek olsunProtokol yolu kısa vadede büyük bir fayda sağlayacağını sanmıyorum, tabi ki faydası olacak, en azından ilk etapta %10-15 arası bir prim yapar arsalar, daireler
Kuzey Yıldızı ve Yakacık için emsal düşük (0.85-1.05) arası, daire fiyatları Ovacık ve Yuva'ya göre düşük
Yakacık-Kuzey Yıldızında bir daire 5 milyon
Ovacık'ta 10 milyondan başlıyor
Müteahhitler o yüzden Kuzey Yıldızı ve Yakacık'a yoğun ilgi göstermiyor
Mesela Ovacık'ta emsal 1.6
Bağlum'da yanılmıyorsam 1.3
Bağlum'un imar sorunları çözülürse Yakacık'tan daha hızlı gelişebilir
Aynı sayıda daireyi Yakacık'ta satıp atıyorum 20 milyon kazanacaksa, Ovacık'ta yapmaya gücü yeterse 100 milyon kazanıyor
Bu arada bunlar sadece benim kanaatim, eksik olabilir, hatalı olabilir
Bir İstanbul firması devir almış projeyi diye duydum, umarım hurdacılar taşınır beklentiler o yönde… havaalanı yolu sanayi dükkanlarıyla umarım değer kazanır bölge.Başkent İnşaat Kuzey Yıldızında güzel bir projeye başlamıştı ama işi bıraktı
Böyle büyük bir kaç proje yapılırsa, daire fiyatları yükselebilir, daire fiyatları yükselirse daha fazla müteahhit bölgeye gelecektir
Şu an için yapılaşma çok yavaş
Birde hurdacılar kötü görüntü oluşturuyor maalesef
Ekli dosyayı görüntüle 69893
Sanayinin şöyle bir faydası olur, 1000 dükkan olsa, her dükkanda 3 kişi çalışsa, 3 bin kişi eder, bunlardan 100 tanesi Yakacık'ta otursa, kiralara ve satılık dairelere talep olur. Arz-talep dolayısı ile daire fiyatlarında bir miktar artma olacaktır. Malum Ankara trafiği, en güzeli işyerine yakın bir yerde oturmak, tabi çocukların okulu vs. gözönünde bulurdurmak şartıylaBir İstanbul firması devir almış projeyi diye duydum, umarım hurdacılar taşınır beklentiler o yönde… havaalanı yolu sanayi dükkanlarıyla umarım değer kazanır bölge.
Umarım bu projeyle beraber yeni bulvar yolu ve 1000 dükkanlık sanayi projesiyle yakacık kuzey mahallesi gelişiminde faydalı olurToplam 7,69 kilometre uzunluğunda olacak M4 Şehitler-Forum Metro Uzatma Hattı, Sanatoryum, Ufuktepe, Ovacık ve Forum olmak üzere 4 istasyondan oluşacak. Proje çok büyük ihtimalle 2026 ortasında başlayacak. Hat istikametinde imar değişiklikleri söz konusu. Bunlar 1 seneye kadar tamamlanır.
Ekli dosyayı görüntüle 69925
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.