Çok güzel bir haber inşallah
inşaallahPursaklar tarafı protokol yolu etrafı 15-20 bin civarı. İmar onaylanınca bağlum tarafı da bugünki değerle bu rakamlara yakın olacaktır diye düşünüyorum. Yaklaşık 3 kat. Mesut başkanın dediğine göre bu tarih 2025 yılı sonu. Yanlış mı düşünüyorum?
Merkezdeki imarla alakası yokki orası zaten askıya çıktı iptal edilen etaplardan bahsediyorİnş merkezde ki imardan söz etmiyordur. Etap 2 çıkacak mı o önemli, yeni yolun geçtiği bölgelerin imarının çözülmesi lazım. Dile getirmemiz lazım.
İnş öyle olur.Merkezdeki imarla alakası yokki orası zaten askıya çıktı iptal edilen etaplardan bahsediyor
2.3. etap imar planı iptal edidi düzenleme o alanda yapılıorİnş merkezde ki imardan söz etmiyordur. Etap 2 çıkacak mı o önemli, yeni yolun geçtiği bölgelerin imarının çözülmesi lazım. Dile getirmemiz lazım.
Kesinlikle haklısınCimerden "istek" başlığıyla çevre şehircilik bakanlığına millet bahçesi talebimizi ilettim. Her vatandaş foruma bir yorum yazacağına bu tarz dilekçelere ağırlık vermeli ki bir kamuoyu oluşsun. Aksi halde burada sadece birbirimizi gaza getirmekten başka bir arşın yol alamayız.
Merhaba bahsettiğin yerle ilgili bende takipteyim en son belediyeyi aradım bazı itirazların olduğunu bunların değerlendirilip karara bağlanacağını söylediler,eğer kayda değer bir değişiklik olmazsa yeni tapuların verilip ruhsata açılacağı beklentisi mevcuttur.İyi bayramlar.Selamûn Aleyküm Arkadaslar Şenyuva/Kışlabaşından Haber varmı en son Askıdan inmiştı son durumu bilen varsa Paylaşabilirmi?
Merhaba Esat Bey cevabiniz icin Tesekkür ederim insallah kayda deger bisey cikmaz artık.Hayirli Bayramlar dilerim.Merhaba bahsettiğin yerle ilgili bende takipteyim en son belediyeyi aradım bazı itirazların olduğunu bunların değerlendirilip karara bağlanacağını söylediler,eğer kayda değer bir değişiklik olmazsa yeni tapuların verilip ruhsata açılacağı beklentisi mevcuttur.İyi bayramlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.