evet mimar haritacı arkadaşlar yorumlasın
Maşallah maşallah güzel haberler şimdi solesin ler 3 senede anca çözülür diye devam etsinler bağlumu karalamaya en kisa sürede içerisinde arsalarimiz 2 kat fiyatına cikicakGözüken şu ki yol ile birlikte imar işi de çözülecek. Ve yıllara sari makus talihimiz artık bizim yüzümüze gülecek inşallah.
Onlar devam etsinler bağlumu karalamaya onlar üzgün şu an3-4 sene sürer diyen arkadaşlarıda pistlere alsak
Ben belediye gittim mimarlara sordum jeolojik etüd yapılacak şehircilik bakanlığında onaylanacak sonra imar yapılacak dendi belediye çalışanı vatandaşa yanıltıcı beyanda bulunuyorsa ben ne yapabilirim3-4 sene sürer diyen arkadaşlarıda pistlere alsak
Maşallah maşallah güzel haberler şimdi solesin ler 3 senede anca çözülür diye devam etsinler bağlumu karalamaya en kisa sürede içerisinde arsalarimiz 2 kat fiyatına cikicak
Belediye yine pistlere alalım ben gittim sordum jeolojik etüd bitecek sonra dediler3-4 sene sürer diyen arkadaşlarıda pistlere alsak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.