I
IS0019
villa parselleri fiyatlari gercek satis fiyatlari nedir suan sizce
3-4 bin bandında şimdilik. Tabi asfalt serimi başlayınca 7-8 bin bandına çıkacak. O bölgenin en büyük avantajı bence trafik sorunu olmamaması olacak. Anadolu bulvarından direk oraya gelinebilecek. Çok canlanacak çok.villa parselleri fiyatlari gercek satis fiyatlari nedir suan sizce
Mustafa bey; DM den yazdım size bakabilirmisiniz?2021'den bu yana Bağlum hakkında bütün süreçleri takip ediyorum, yazdığım şeyin bir kanıtı yok ama bu konudaki kıdemli üyeler de iyi bilir mimarlar odası Bağlum'a inşaat yaptırmamak için elinden geleni yapıyor, bu durum ekşi sözlüğe bile düştü. 30 senedir inşaatın açılmasını bekleyen, zamanında ne güçlüklerle yaptığı birikimini ev sahibi olmak hayalleriyle buralara yatırmış ve ev sahibi olamadan vefat etmiş çokca insan var. Bununla beraber Ankara'daki çoğu emlakçı Saraycık, Yenipeçenek gibi batıdaki yerleri pazarlamakta Bağlum hakkında soru sorduğumuzda cevap verme gereği bile duymamaktadırlar. Son olarak Bağlum'daki insan yapısı ve imkanları da şu anda çoğu kişi tarafından beğenilmemekte ve insanlar Bağlum'dan ev almayı pek tercih etmemektedirler. Ben kendim de Turan46 gibi Hisar Mahallesi Balıkçılar Caddesinde 3 seneye yakın süredir oturuyorum ev bizim, bina 6 yaşına geldi hala binanın yarısından çoğu boş. Balıkçılar caddesi 16 Kat ile klasik imarın sınırını oluşturduğunu ve Karşıyaka'da 2042/6 nın bize ait olduğunu göz önünde bulundurarak burada Bağlum'un kalkınmasını en çok isteyeceklerdenimEkli dosyayı görüntüle 69075
Me kadar istiyorsunuz?Hisar mahallesi 91521/4 parselde 200 m2 hissemi satıcam ilgilenen varsa iletişime geçebiliriz
illaki olur yani cok yakin bir bölgeOvacık foruma metronun gelmesi yakın bölgelere faydası olur mu, yapılacak yol ile beraber
Ovacığa inen yolun Bağlum tarafından girişinden Forum AVM 4.5 Km mesafe, durum bu iken hani bir Batıkent ve Eryaman gibi olmasa da Koru metroda olduğu gibi park et devam et sistemi mantığında mutlaka faydalı olur, ama metro keşke Bağlum'a da gelse sonuçta toplu ulaşım açısından zaten yoğun bir bölge ayrıca süreler de uzunOvacık foruma metronun gelmesi yakın bölgelere faydası olur mu, yapılacak yol ile beraber
Faydası olur ama yakın bi zamanda olmaz o işin yapılması çook uzakkk ovacık ve bağlum için.Ovacık foruma metronun gelmesi yakın bölgelere faydası olur mu, yapılacak yol ile beraber
İşaretlediğin yerin alt tarafı yukarıdan aşagıya kadar park idi yeni imar da ne olur bilemeyizişaretlediğim yerde 1050m2 bir arsamız var tek tapu geleceği nasıl olur değerlenir mi satayım mı
Ekli dosyayı görüntüle 69145
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.