Emeğine sağlık teşekkürler...
O bölgede parsellerde değişiklikler görünüyor bazı parseller yol park trafo alanı olmuş park olan bazı parsellerde konuta dönmüş. Parka yola trafo alanına giden yerlere aynı bölgeden yer verilecekmiş.hayirli günler bayadir yazmiyordum herkeze bereketli olur insallah sizce ankavia villalarin orda mahmudiye yolunda arkaya bakan kösrelik göleti bölgeside keciörene ait orda villa parselleri deger olarak cikarmi sizce saray pursaklar havalimani komple mazarali oralar bilen bilir benim yerler tek tapu ve önü kesinlikle kapanmayacak yerlerde tam olarak bizde orda satmayi düsünüyorduk ama simdi beklemek istiyorum hayirlisi insallah
Keçiören imar planı haritasında şu anda öyle. Karşıyaka mahallesi 2100 adaların olduğu yerlerYeni imar planından mı bahsediyorsunuz , nerede görünüyor bunlar ?
Keçiören imar planı haritasında şu anda öyle. Karşıyaka mahallesi 2100 adaların olduğu yerler
Hisarda ve karşıyaka da bazı parsellerde parselasyon iptal yazıyor. Belediyeden soranlar olmuş çalışma devaö ettiği için öyle görünüyor demişler.Saolasın , hisarda değişiklik yok herhalde
Hisarda ve karşıyaka da bazı parsellerde parselasyon iptal yazıyor. Belediyeden soranlar olmuş çalışma devaö ettiği için öyle görünüyor demişler.
Villalıl arsalarda değişim olur mu radar caddesi civarıHisse mahallesi imar düzenlemesi yapılacak zemin etüdünden sonra belli olacak
Bana göre de emsal 1.2 veya 1.3 olacak kat sayısı da 10 ila 12 kat olacak 2027 şubat ayında imar askıya çıkarBir an önce çıksın da , Emsal 1.6 olmasın da 1.2 olsun. Yol yapılınca zaten o bölge popüler olacak. Ovacığın çukurundan kat kat iyi yerler. Trafik sorunu olmayan bir bölge olacak. Ankara ya bu kadar yakın olup da gelişmemiş olması can sıkıcı.
Fakat bir daha jeolojik etüd olayı olmıycağı için birdahaki imar uzun sürmez şu anda imarın uzamasının tek sebebi jeolojik etüdün yasal olarak yapılmasının zorunlu olmasıBana göre de emsal 1.2 veya 1.3 olacak kat sayısı da 10 ila 12 kat olacak 2027 şubat ayında imar askıya çıkar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.