Plan notlarının da değişmesi lazım, minimum metrekare alt limiti kaldırılmalı veya mümkün olduğunca düşürülmeli. Ekonomik krizde insanlar artık 2+1 lere rağbet gösteriyor. Plan notları 2+1 veya 3+1 yapımına uygun çıkarsa mükemmel olur. 140-150 m2 si olan da küçük de olsa daire sahibi olabilirEmsal 1.6 olursa 200 metreye 1 daire alırız emsal 1.4 olursa 250 metreye bir daire alırız
ilk sen yakaladın bunları helal valla
Daha önce yollayacaktım ama giriş yapamadım vidiosuda var yakından ama atamadım geç olsunda güç olmasın diyelim
2107 adanın kaç parseli birde yeriniz kaç metre talip olabilirimrkadaşlar merhaba , 2107 parselde ufak bir arsamız var satmak istiyoruz m2 fiyatı nedir acaba güncel bilgiye sahip bir arkadaş var mıdır ? Teşekkür ederim iyi forumlar .
Emsal düşmezse 12 kat olursa 210 metreye bir daire olur az farkederEmsal 1.6 kat 12 olsa. Emsal düimesinde
Şuan için bölgede fiyat araştırması içerisindeyiz . İmar durumuna göre fiyat değişiklik gösterir mi ? Bu konularda netleştiğim ve fiyat belirlediğim zaman tabi ki talip olabilirsiniz2107 adanın kaç parseli birde yeriniz kaç metre talip olabilirim
Bugün gittim belediye ye bağlumun çok katlıların imar durumunu sordum en geç eylülde jeolojik etüd ü teslim edecekmiş şehircilik bakanlığı jeolojik etüd ü onayladıktan sonra imar süreci başlayyacakmış bu ikinci gidişim oldu belediye ye ilk gittiğim mimar onayın en az 1 yıl sürdüğünü söylemişti bu gün görüştüğüm mimarlar ise belli olmaz daha erkende onaylanabilir dedilerjeolojik etüd eylül ayında bitmesi lazım ondan sonra süreç işler
Bunu Cimer e baskı yaparak hızlandırabiliriz. Her hafta yazarız. Şu jeolojik rapor çıksın, sıra ona gelince inş hallederiz.Bugün gittim belediye ye bağlumun çok katlıların imar durumunu sordum en geç eylülde jeolojik etüd ü teslim edecekmiş şehircilik bakanlığı jeolojik etüd ü onayladıktan sonra imar süreci başlayyacakmış bu ikinci gidişim oldu belediye ye ilk gittiğim mimar onayın en az 1 yıl sürdüğünü söylemişti bu gün görüştüğüm mimarlar ise belli olmaz daha erkende onaylanabilir dediler
Belediye kesinlikle yoğunluk artıracak bir işlem olmayacak, ama emsal düşebilir diyor. Emsal artışına karşılar mış.Dedeardı, ova, uluharman gibi yerlerde de yapılacak mı? Diyelim ki zemin çok sağlam çıktı o zaman yüksek kat mı verilecek? Emsalin düşme ihtimali çok yüksek gibi bari yüksekliğe karışmasalar. 1.4 emsal 16 kat belki kabul edilebilir ama daha da düşüş olursa yüksek fiyatlardan alanlar için kötü olur
saolasın ayağına sağlıkBugün gittim belediye ye bağlumun çok katlıların imar durumunu sordum en geç eylülde jeolojik etüd ü teslim edecekmiş şehircilik bakanlığı jeolojik etüd ü onayladıktan sonra imar süreci başlayyacakmış bu ikinci gidişim oldu belediye ye ilk gittiğim mimar onayın en az 1 yıl sürdüğünü söylemişti bu gün görüştüğüm mimarlar ise belli olmaz daha erkende onaylanabilir dediler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.