bağlum toplantıları oldumu geçen ay katılan arkadaş yokmu belediyeden yetkili gelip imarla ilgili bilgi verecekti
ortalama m2 si 7 bin gibi düşünün ama ihtiyaç yoksa satılacak rakamlar değilMerhaba arkadaşlar 91419/1 200 metre 91419/2 157 metre yerin var bunların fıyatları ne cıvarda gider satmakmı mantıklı yoksa biraz daha beklemekmi
Daha sonra toplantı olmadı. Keçiören belediyesi ve Bağlumlular derneği ınstagram sayfalarından bildirim yapıyor toplantı öncesibağlum toplantıları oldumu geçen ay katılan arkadaş yokmu belediyeden yetkili gelip imarla ilgili bilgi verecekti
hisse mahallesi ve civarı için 1 yüksek gerilim 2 .havaalanına yakın olduğu için imar değişse bile klasik 4 kat olur diye duydum.İnşallah daha fazla oku.
Hangi yüksek fiyatlardan alanlar??? Yıllardır Ankara'nın en az değerlenen bölgesi hala m2 si acaba 5 in mi 6 bin mi muhabbetleri var. Daha yolun cok başında bir bölge ve pişman olacak olan alan degil satan olacaktır kendi görüşüm.Dedeardı, ova, uluharman gibi yerlerde de yapılacak mı? Diyelim ki zemin çok sağlam çıktı o zaman yüksek kat mı verilecek? Emsalin düşme ihtimali çok yüksek gibi bari yüksekliğe karışmasalar. 1.4 emsal 16 kat belki kabul edilebilir ama daha da düşüş olursa yüksek fiyatlardan alanlar için kötü olur
Kesinlikle katılıyorum sana bir kaç aya alamayacaklar bu fiyatlardan saten bi imar belli olsun görecem herkesi herkes yer varmi diye arayış içerisine girecekHangi yüksek fiyatlardan alanlar??? Yıllardır Ankara'nın en az değerlenen bölgesi hala m2 si acaba 5 in mi 6 bin mi muhabbetleri var. Daha yolun cok başında bir bölge ve pişman olacak olan alan degil satan olacaktır kendi görüşüm.
Jeolojik etüd önemli ama 149 bine göre mahkeme nüfus istemiş 1.6 emsalden nüfus 200 bin oluyor sizce mahkeme kararına göre emsal kaç çıkar matemetiğe göre nüfus 149 bin isteniyorsa emsal 1.2 çıkar 16 kat ise hava girişini engelliyorsa mahkemede böyle bir karar da var kaç kat çıkar Allah hayırlısını versin ben 1.4 emsal ve 14 kat a razıyımDedeardı, ova, uluharman gibi yerlerde de yapılacak mı? Diyelim ki zemin çok sağlam çıktı o zaman yüksek kat mı verilecek? Emsalin düşme ihtimali çok yüksek gibi bari yüksekliğe karışmasalar. 1.4 emsal 16 kat belki kabul edilebilir ama daha da düşüş olursa yüksek fiyatlardan alanlar için kötü olur
Emsal 1.6 olursa 200 metreye 1 daire alırız emsal 1.4 olursa 250 metreye bir daire alırızJeolojik etüd önemli ama 149 bine göre mahkeme nüfus istemiş 1.6 emsalden nüfus 200 bin oluyor sizce mahkeme kararına göre emsal kaç çıkar matemetiğe göre nüfus 149 bin isteniyorsa emsal 1.2 çıkar 16 kat ise hava girişini engelliyorsa mahkemede böyle bir karar da var kaç kat çıkar Allah hayırlısını versin ben 1.4 emsal ve 14 kat a razıyım
Çıkacak imar bozulmazsa bugünkü fiatları arsa fiatları 3 e katlarKesinlikle katılıyorum sana bir kaç aya alamayacaklar bu fiyatlardan saten bi imar belli olsun görecem herkesi herkes yer varmi diye arayış içerisine girecek
Emsal 1.6 kat 12 olsa. Emsal düimesindeEmsal 1.6 olursa 200 metreye 1 daire alırız emsal 1.4 olursa 250 metreye bir daire alırız
Emsal düşmesede kat düşseEmsal 1.6 kat 12 olsa. Emsal düimesinde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.