arsanız nerede emin kardeşim 1,etapmı
Arsam Karakaya da saglık ocagına yakın etrafında daireler var zaten millet bahçesi tam önünden geçiyorarsanız nerede emin kardeşim 1,etapmı
Kat yüksekliği artık Serbest olmuyor benim bildiğim. Kanunla yasaklandı. Daha önce Bağlum serbestti o kanundan sonra kat: 16 olmuştu. Diğer emsal v.s sizin dediğiniz ya da yapay zekanın dediği gibi olur diye düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 68320
Yapay zekanın Karşıyaka imar planı için tahmini böyle
Asıl olması gereken mevcut planın gecmesi ama olmuyorsa da en az 1.4 emsal ve kat yüksekliği serbest olmalı
Minimum metrekare kısıtlaması da olmazsa tadından yenmez. Bu şekilde olursa 120m2 arsaya 84 m2 net 2+1 daire düşebilir.
İlginç ben imarla 4 ay önce görüştüm çok katlıların imarı mahkemece iptal oldu jeolojik etüd yapılıyor bitince çevre şehircilik bakanlığına göndericez orda en az 1 yıl bekliyor dedilerİmarı olamayan yer için yapılan sözleşme hükümsüz olur. Kanuni imkansızlık var.
Çevre ve şehircilik bakanlığına gönderilmesi bana da ilginç ya da anlamsız geldi ama olabilir. Öğrenmek zor olmasa gerek. Süreç nasıl işliyor yüz yüze öğrenilebilir. Bizler şehir dışındayız ama orada olan arkadaşlar bunu öğrenebilir. Ya da mahalle toplantısında net süreç hakkında bilgi alabilirler diye düşünüyorum.İlginç ben imarla 4 ay önce görüştüm çok katlıların imarı mahkemece iptal oldu jeolojik etüd yapılıyor bitince çevre şehircilik bakanlığına göndericez orda en az 1 yıl bekliyor dediler
Kaç metre var ? Araç düşünürmüsünüz ?Karşıyakada 91305/8 metre karesi ne kadardan gider? Ticari + konut
Benim parsele yakın sizin arsanız benim ilanlarda gözlemlediğim 5-6 bin civarında dolaşıyor fiyatlar. Daha yüksek isteyen olduğu gibi düşük yazanlarda var elbette. Benim şahsi fikrim ve isteğim 8 bin civarı. İmar ne çıkarsa çıksın zaten belli gibi. İsteyene 8 binden veririm.Karşıyakada 91305/8 metre karesi ne kadardan gider? Ticari + konut
135m2 bu fiyatlardan satmayı düşünmüyorum. Albatross22 nin dediği gibi olması gereken 8bin. Etmiyorsa da beklesin imar onaylanır onaylanmaz bölgede her yerde aynı anda inşaat başlar.Kaç metre var ? Araç düşünürmüsünüz ?
8 bin bile aslında hesaplı bir kaç aya bence 8 bine bile zor bulunur 50 lik yol bitince ve imar açılınca direk 15 bin kendi fikrimBenim parsele yakın sizin arsanız benim ilanlarda gözlemlediğim 5-6 bin civarında dolaşıyor fiyatlar. Daha yüksek isteyen olduğu gibi düşük yazanlarda var elbette. Benim şahsi fikrim ve isteğim 8 bin civarı. İmar ne çıkarsa çıksın zaten belli gibi. İsteyene 8 binden veririm.
Her kelimenize katılıyorum inşallah o günleri yakında görücez az kaldı8 bin bile aslında hesaplı bir kaç aya bence 8 bine bile zor bulunur 50 lik yol bitince ve imar açılınca direk 15 bin kendi fikrim
İnşallah İnşallah kısa zamanda içerisinde olacak galibaHer kelimenize katılıyorum inşallah o günleri yakında görücez az kaldı
Son sürat devam diyorsunuz da Kurban bayramında pazar yol inşaatına kurulacak yine? En az 2 ay aksayacak yine şu iş. Yeminle Keçiören'e ve özellikle de Bağlum'a alerjisi var yöneticilerinBugün çekildi yol yapimana son sürat devam hatta battı çikti olacak yerlere taş duvarlar bile döşenmeye başlanmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 68374
Ekli dosyayı görüntüle 68375
Ekli dosyayı görüntüle 68376
Ekli dosyayı görüntüle 68377
Ekli dosyayı görüntüle 68378
yok artık. Başka yer mi yokSon sürat devam diyorsunuz da Kurban bayramında pazar yol inşaatına kurulacak yine? En az 2 ay aksayacak yine şu iş. Yeminle Keçiören'e ve özellikle de Bağlum'a alerjisi var yöneticilerin
Fotoğraflar için teşekkürler. Görünen bayağı hummalı bir çalışma var. İnşallah millet bahçesi ihalesi de yakın zamanda tekrar gündeme gelir. 1. Yol 2. İmar planı ve son olarak millet bahçesi projeleri ile birlikte hak ettiği değeri bulacaktır inşallah.Evet arkadaslar köprü geçişleri taşlar döşenmiş ve aynı zamanda bağlum piknik alanın ordan geçen yolda kepçeler harfiyat alıyor aynı zamanda bağlar caddesinde yol genişletme çalişmalri devam ediyor resimleri güncel 1 saatlik resimler
Ekli dosyayı görüntüle 68459
Ekli dosyayı görüntüle 68460
Ekli dosyayı görüntüle 68461
Ekli dosyayı görüntüle 68462
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.