İ
İç anadolulu
Sadece asfalt ile olmaz. İmar sorunlarının çözülüp birkaç kamu binası da gelse fena mı olur. Üniversite alanına kampüs yapılsa, birkaç okul, park bahçe...
Sadece asfalt ile olmaz. İmar sorunlarının çözülüp birkaç kamu binası da gelse fena mı olur. Üniversite alanına kampüs yapılsa, birkaç okul, park bahçe...
Kesin ivme yapar ama 3 ila 5 yılı bulur hızlanmasıDoğru yorumluyorsunuz, ben bilmiyorum ama yakacik veya kuzey yıldızı protokol yoluyla bir ivme yapabilirmi acaba bölgeye büyük firmalar nasıl bakıyor duyumu olan analizini yazabilir mi
Evet abb de bitiyor bende ömrümde gitmedim konsere. Ama dediğim gibi yola başlaninca heryere bildirek sikayetleri birlikten güç doğar birşey kaybetmeyiz yatırım yapılsın diye hepimiz yazarsak süper olurİş ABB'de bitiyor. Ben şahsen paramın konser veren belli 2-3 şarkıcıya gitmesini değil, Ankara arsalarına yatırıma gitmesini isterim. Ömrümde konsere gitmedim.
Kesinlikle evet katılıyorum hayırlı si olsun inşallahYıllarca dinozora para gitti. Şimdi de konsere. Hizmet de çok zayıfladı.
Hayırlısı bakalım.
Yıllardır yazılıyor da sonuç yok. Yine de istemekten zarar gelmez.
Öyle ama sonuçta bölge çevre yolu yeni bulvar sanayi bölgesine yakın ona rağmen çok yavaş ilerlemiş yıllardır imarlı bölgeler olmasına rağmen çok garip. Sizce burada siyasi olarak sormuyorum Melih gökçek görevinden alınmasaydı bu bölgeler bugün ne durumunda olurdu herkes fikrini yazabilir miSadece asfalt ile olmaz. İmar sorunlarının çözülüp birkaç kamu binası da gelse fena mı olur. Üniversite alanına kampüs yapılsa, birkaç okul, park bahçe...
Evet konser ve güreşi çok destekliyorlarBaşkana arsaları soruyorum, başkan diyor ki güreşlere geldin mi, nasıldı gördün demi çok güzeldi.
Olimpiyatlarda paristen hiç ayrılmadılar Türkiye ye ve milli sporculara çok destek verdilerOlimpiyatlarda Pakistan hiç ayrılmadılar Türkiye ye çok destek verdiler
Yavaş açılışını yapar. Cumhurbaşkanlığı adaylık çalışmasıKeçiören Belediyesi, Sivas İli Divriği İlçesine Rekreasyon alanı yapacak. Tüm masrafı belediye karşılayacak.
Bilginiz var mı ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.