Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Yerine kayyum gelirse yapar belki. Mevcut başkan imar konusunda pasif. Konut imarıına hiçbir yer açmayacağını söylemişti.

8 milyon olduk mu ya ?
6 milyon bile olmadık.
Öngörü zayıf.
2019'da 5 milyon olan nüfus 6 yılda 3 milyon artar mıydı !!!
24656.jpg

Deprem bölgesinden gelenler sebebiyle, kiralık daire bulunamıyordu. Bağlum imarı kesinlikle 8-10 yıl önce bitmeliydi. Gökçek, Yavaş, Tuna, Ak, Altınok hepsi suçlu. Özarslan'a laf edemeyiz. Adam yeni geldi ve hep umutvar konuşuyor. 2027 gelir de bir şey olmamış ise onu da eleştiririz.

Deprem bölgesinden gelenler sebebiyle, kiralık daire bulunamıyordu. Bağlum imarı kesinlikle 8-10 yıl önce bitmeliydi. Gökçek, Yavaş, Tuna, Ak, Altınok hepsi suçlu. Özarslan'a laf edemeyiz. Adam yeni geldi ve hep umutvar konuşuyor. 2027 gelir de bir şey olmamış ise onu da eleştiririz.
Keçiören belediye başkanı İnşaat Mühendisi TOKİ geçmişi var birazda vatandaşın şikayetleri var sanki önümüzdeki aylarda bu iş çözülecek gibi geliyor

En son bu konuya nisan ayında bakmıştım. Şimdi aklıma geldi oradan itibaren okumaya başladım. Umarım olumlu gelişmeler olmuştur :) Benim de arsam 91743/4 de bulunuyor en son 16 kat imar izni vardı umarım değişmemiştir. Trafoya yakınlığı beni biraz endişelendiriyordu

Bu iş düzlüğe çok bakmaz . Bakacak olsa sıralı şekilde Ege , Akşemsettin , Mühye , Yukarı Dikmen , Taşpınar , İncek , Beytepe bi hiç olması lazımdı … buraları bu hale getiren Doğukent bulvarı - Şehit savcı selim kiraz bulvarı oldu ! Eğer ki bu bulvar biterse ki bitmekten başka çaresi yok , Aynı zamanda Kayı caddesininde genişlmesi söz konusu sadece bu ikisini görelim siz o zaman bağlumu oturun izleyin
SAYIN AKKAYA ŞAHSIM ADINA VERDİĞİN BİLGİLERDEN ÖTÜRÜ TEŞEKÜR EDERİM,BELLİKİ BÖLGEYİ EKRANLARDAN DEĞİL YERİNDEN TAKİP EDİYORSUNUZ ZAHMET OLMAZSA KIŞLABAŞI ŞENYUVA İLE BİLGİNİZ VARSA PAYLAŞIRMISINIZ TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYIN AKKAYA ŞAHSIM ADINA VERDİĞİN BİLGİLERDEN ÖTÜRÜ TEŞEKÜR EDERİM,BELLİKİ BÖLGEYİ EKRANLARDAN DEĞİL YERİNDEN TAKİP EDİYORSUNUZ ZAHMET OLMAZSA KIŞLABAŞI ŞENYUVA İLE BİLGİNİZ VARSA PAYLAŞIRMISINIZ TEŞEKKÜR EDERİM.
Nacizane fikrimi söylüyorum kışlabaşı şenyuva inanın çok güzel yerler zamanında mustafa ak ın müjdesini verdiği bi yerdi keşke hacıkadın vadisi projesinin kurgusal görselleri şeklinde gelişebilse mükemmel olur . Ama şöylede bi durum söz konusu iptal olan bağlum millet bahçesi hacıkadın vadisi alanları eski bi dereyatağı bayada büyük bi alan bağlumdan hacıkadın üzerinden kuzey Ankara tokilerinin havuzlarının olduğu yere uzanan bi dereyatağı .. Belki biliyorsunuzdur kanuni mahallesine bakan yüzünde süregelen bi heyelan toprak kayması durumu var ve aşırı riskli bi bölge çok yıllar öncesinde fazlaca ağaçlandırılmış bi alan olsaydı Ankaranın yıldızı olurdu belkide ama geç kalınmış bi durum var . Bölgede bu heyelan riski için ne gibi bi önlem alınır yada alınabilirmi bilmiyorum bu durum şenyuvanın toki tarafını pek etkilemez gibi fazlasıyla ağaçlık bi bölge ama kışlabaşı tarafı ne olur bilemeyiz etkiler mi etkilemez mi inşaat sahası olurmu olmazmı bilemiyorum , İnşallah böyle bişey olmaz ama Sit alanı ilan edilirsede mesela kimsenin şaşırmaması gereken bi bölge bence

Portaş geçmişi de var 😉Öğretmen hatıra ormanı karsısı villa imarlı işaretli bölgeler için fiyat tahmini yapmanız mümkün mü büyük parsel tek tapu sayılabilir Yukarı Haçıl e komşu (sanayi ticari imarlı yeni bölge)

Ekli dosyalar

• 94d2e33a-642c-459e-8e01-9145cf885708.jpeg
    94d2e33a-642c-459e-8e01-9145cf885708.jpeg
    144.7 KB · Görüntüleme: 9
Arkadaşlar dostlar dediğim gibi pazartesi günü bir grup kurcam bahsini ettiğim videoyu oradan paylaşacam burası kabul etmiyor uzun olduğu için ne kadar çok kalabalık olursak o kadar hepimizin için artı olur fikir alışverişide yapılabilir birbirimizi tanıma fırsatınada ulaşmış oluruz numarayı tekrar paylaşıyorum 0554-750-24-90 sağolsun yazan abi kardeş ablalarımdan İnşallah kalabalık olcaz durum onu gösteriyor whatsaptan nokta koysanız yeterli olur .

Bilmiyorum. Metresi 12 bin lira civarında olur mu
Zamnetmiyorum hocam o rakamlar imkansız gibi bişey , bugün o rakamların yarısı incekte söz konusu , gölbaşı karşıyaka ve hacılar villalar ile donatılmış gerçekten de yapanların paraya kıyı hakkıyla yaptıkları bi bölge en iyi yerlerinde fiyatlar 4-7 bin arası

İncek'te m2 si 6 bine villa arsası var mı bilmiyorum. Ben sadece haçılı biliyorum.

Hocam mesela ben bir yere talip oldum rakamı denkleştiremedim arabamıda sundum kabul ettiremedim . İncekten çok daha güzel bi lokasyon gölbaşı karşıyaka 1078/1 parselde 187 m2 bi hisse var fiyat oldukça makul yerinde gördüm birda hava kararmak üzereydi hacıların karşıyakanın niğde otoyolununda ışıkları yanınca o manzarayı görmeniz lazım göl sanki ayaklarınızın altında çok temiz havası var çokta düzlük bi alan baya elit bi bölge . Gerçekten bi yer yapmak isteyen varsa değerlendirebilir ama bağlım gibi konteyneri sırtla koy bi bölge değil elbirliğiyle dışlarlar adamı 😂😂

Yani benim villa imarlı içine yapı yapma niyetim olsa param olsa metrekaresine 6 bin tl verebilceğim şahsım adına konuşuyorum incekte taşpınarda hacılarda ballıkpınarda seçmece kupon yerler bulurum en güzel yerine 6 bini yanlış anlamayın vermem bile öyle söyleyim .

İncek'e baktım. Villalık arsalara. 6 binin altında 1 ilan var. 6 binin üstünde 80 ilan var.
17 bin 18 bin ortalama.

Karşıyaka uzak kalıyor.

Bağlum ordan iyidir.

0.15 emsal Karşıyaka. 2 dönüm yeri olan belki ufak bir villa yaptırabilir.

Geri
Üst Alt