Yakacık tarafında 3 gündür cumartesi pazar ve bugün pazartesi herhangi bir çalışma yok
Kesinlikle katılıyorum bu yüzden imarin hızlanması için herkes net masayı arasa bizzat başkanın sözü vardı bagluma geldi konuşma yaptığı sene sonuna imarlar açılacak diye sosyal medyada dahil videosu vardı bu konuşmayla alakalı bunu net masayı herkes arasada bu şikayeti bizzat başkana diye göndersin etkisi olabilir herkese soluyorum yoksa bu sene sonuna yetişmiyecek arkadaşlar bence bu yüzden aynı yazdığım gibi herkese net masayı arayıp bizzat başkana diye bunu gönderelim zor bir şey değil 2 dk mızı alır!!!!Bu kadar telaşa gerek yok o yolda o kadar çalişma yapildi asfalt atildi o şekilde bırakıp gidecek halleri yok. Bizim için önemli olan yıl sonunda imar planlarının yeniden meclise gelmesi yoksa o yolunda bir anlamı kalmayacak
Teşekkürlerçevresindeki ilanlara baktım 5500 ila 7000 arsası fiat yazılmış
zannetmiyorum çok etkilemezAbb ye konser soruşturması açılmış. Kutupta ayı ölse bağlum yatırımcısı etkilendiğine göre. Yol da imar da öylece kalır artık. Bağluma bulaştığım güne lanet olsun
Abb ye konser soruşturması açılmış. Kutupta ayı ölse bağlum yatırımcısı etkilendiğine göre. Yol da imar da öylece kalır artık. Bağluma bulaştığım güne lanet olsun
ABB soruşturması ile yol yapımının bir alakası yok, yolun ihalesi yapılalı yaklaşık 10 ay olmuş, 26.02.2026 tarihinde yolun bitirilip teslim edilmesi gerekir. Firma yolu süresi içinde teslim etmezse cezalı duruma düşer, kimse kafasına göre iş yapamaz, geciktiremezAbb ye konser soruşturması açılmış. Kutupta ayı ölse bağlum yatırımcısı etkilendiğine göre. Yol da imar da öylece kalır artık. Bağluma bulaştığım güne lanet olsun
İnşallah kardeşim o kadar bezdim ki buradan yol bittiği an direk satacam dar bekliyorum. Kalsın rantı da daireside yerin dibine batsın. Verdiğim parayı altın karşılığı fördüğüm gün satacam . Onun için de yolu bekliyorum imardan da vaz geçtim artık .zannetmiyorum çok etkilemez
Çünkü bağlum da yakacık da arkası tepe çıkmaz sokaknsayılır. Yol bu döngüyü kıracakYol bir şekilde biter, yolun bitmesi arsa ve daire fiyatlarına ilk etapta %25-30 bir değerlenme yapar ama asıl olan imar planının bitmesi
İmar planı bitse bile müteahhitler Bağlum'a inşaatı ruhsatı verilince sıraya girmeyecek, şu an sadece Ovacık ve Yükseltepede 1500 civarı satılık daire var, faizlerin yükselmesi sebebiyle Türkiye çapında müteahhitlerin elinde yüzbinlerce konut stoku var, satılmayı bekleyen
En erken Nisan-Mayıs 2026 gibi faizler belli bir orana düşer, o zaman konut piyasası canlanmaya başlar, önce eldeki stoklar eritilecek, sonra yeni inşaatlar başlayacak
Bir sorun daha var, bir müteahhit aynı daireyi Bağlum-Yakacık'ta 5 milyona satarken, Saraycık'ta 8 milyona satıyor, o yüzden önce Bağlum Yakacık tarafına yapılmayacak maalesef, kendimizi kandırmayalım, daha engel çok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.