W
WowTurkeySevdalısı
Ettirmez herhalde. Belediyede ortak olduğu parti var
önceki imar planında emsal ve yençok kaç bilginiz var mı yeni planda emsal 1,2 yençok 12 kat parsel buyukluğude 6/7 bin metrekare olmuşEsat… Kışlabaşı Şenyuva planı Şuan askıda. Belediyenin sitesinde duyurular kısmında planın son haline bakabilirsin
Şehir planlamacılar odasıyla görüşmem ve keçiören belediyesiyle görüşmemde bağlumada böyle bir imar planı çizeceklerini bana söylediler emsal fazla istenmiyor incek ve ümitköy e verilen emsallerin zaten emsal 0.8 veya emsal 0.9 verilmiş isteyen araştırsınönceki imar planında emsal ve yençok kaç bilginiz var mı yeni planda emsal 1,2 yençok 12 kat parsel buyukluğude 6/7 bin metrekare olmuş
Bende o yüzden diyorum birdahaki konuşmaya hep beraber toplanıp gidelim herşeyi konuşalım birşey kaybetmeyiz imar,yatırım herşeyi konuşuruzhiç konuların bahsi geçmemişmi imarla ilgili o kadar kişi toplanmış
Olur ben varım varsa daha gelecekler???Toplantıyı bekleyene kadar bu gurupda olup da müsayit olan 3 , 5 kişi gitsek hem gruptakilerle tanışır hemde belediye başkanıyla yüz yüze konuşuruz
Bağlum a da aynısının çıkacağını ön görüyor keçiören belediyesi mimarları 12 kat emsaller bazı yerde emsal 1 bazı yerlerde emsal 1.2 olacak tekrarlıyorum bu öngörüdür bu işi yapanların öngörüsü yoksa yine yapılacak imarın bozulacağını söylüyorlar kışlabaşının imarının bozulmasının önüne geçtiler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.