Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

'An'ı Yaşamak Mı, Fotoğraf Çekmek Mi ? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

'An'ı Yaşamak Mı, Fotoğraf Çekmek Mi ?

WowTurkeySevdalısı

Tecrübeli
Tecrübeli
O anı yaşamak yerine fotoğraf çekmeye odaklanmak...

Birçok yer gezdim. Çoğunda fotoğraf çekmeyip o anın tadını yaşadım. Fotoğraf elbette çekilir ama bazı insanlar sadece fotoğraf çekmeye odaklanıp, birçok şeyden mahrum kalıyor, birçok güzelliği kaçırıyor.
 
Bir de tam tersi durum var...

Fotoğraf çekmediğiniz, sadece anı yaşadığınız günler vardır ve o gün öylece silinir gider. Keşke birkaç fotoğraf çekseydik dersiniz. Elinizde ufak da olsa somut bir hatıra kalırdı diye düşündüğünüz olmuştur.
 
Düğünde video çekip aslında düğünde yokmuş gibi olmak. Güzel bir manzarayı seyretmek yerine kayda alıp gerçeğini izleyememek.
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.